Gezocht: Wij zoeken de Deventer Frekkel

Door Naomi Pater 10 februari 2019

Tranen met tuiten hadden veel Nederlanders tijdens het kijken naar het reclamespotje van Frekkel eind december. Het lelijke, maar toch ook weer schattige hondje ging ineens viral en iedereen wilde niets liever dan zo’n knuffelbeest in huis hebben. Nu vragen wij ons af, heb jij ook zo’n huisdier dat mooi is van lelijkheid? 

Het schattige hondje Frekkel ging viral door de reclame van de Staatsloterij. Dit spotje was zó ontroerend dat bijna iedereen dit lieve beestje wel wilde adopteren. Nu zijn wij op zoek naar de Deventer Frekkel. Heb jij een viervoeter in huis – die niet per se megaknap is maar wel heel lief en mooi van binnen – die deze titel verdient? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Deventer Frekkel

Zet jouw eigen Frekkel (hond of kat) op de foto en stuur die foto naar ons. Posten onder dit bericht op Facebook mag ook. Wij maken een overzicht en jullie kiezen de grote winnaar! Dus verdient jouw lieve beestje wat meer roem en aandacht? Stuur ons dan een mailtje met jouw Frekkel en wie weet staat jouw viervoeter binnenkort te shinen op indebuurt.

Nog even genieten van Frekkel:

adv.