Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze dieren willen met kerst niet alleen zijn: neem jij ze mee uit het asiel?

Door Janneke Pol 16 november 2019

Na een lijstje met dieren die het langst op een nieuw baasje wachten, kunnen de nieuwkomers natuurlijk niet achterblijven. Deze dieren werden kortgeleden bij dierenasiel de Kuipershoek binnengebracht en zoeken nog dit jaar een nieuw onderkomen. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Rustige Karabash

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Karabash is een Anatolische Herder van 9 jaar oud. Er is afstand van hem gedaan omdat de eigenaar niet langer meer voor hem kon zorgen. Over zijn achtergrond is weinig bekend. Karabash is een lieve, rustige hond. Hij is graag bij zijn baas in de buurt en houdt ervan om geaaid te worden. In het asiel reageert hij niet op andere dieren. Hoe dit in een thuissituatie zal gaan, is niet te zeggen. Of Karabash alleen thuis kan blijven weten ze bij het asiel niet, maar ze vermoeden dat dat wel mogelijk is.

Verlegen katje

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Dit verlegen dametje is nu 18 weken oud. In het gastgezin werd gehoopt dat ze zich meer kon gaan ontspannen en dat ze misschien zou willen knuffelen en spelen. Helaas lijkt ze dit nog niet erg leuk te vinden. Ze laat het toe om aangeraakt te worden maar ervan genieten doet ze nog niet. Met voldoende liefde, geduld en ervaring van schuwe katten kan dit nog een erg leuk katje worden. In het gastgezin reageerde ze wel erg goed op andere katten en honden. Door haar verlegen en bange karakter lijkt het geen goed idee om het huis te delen met jonge kinderen. Wie geeft dit verlegen muurbloempje de plek om op te bloeien?

Actieve Willem

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Willem is een kruising herder van 4 maanden oud, lekker actief en houdt enorm van een wandeling. Tijdens de wandeling wil hij wel trekken, maar met veel trainingen kan dit beter worden. Willem moet sowieso nog veel leren. Het is een hond waar je actief bezig mee moet zijn. Op dit moment verblijft Willem niet in het asiel maar in een gastgezin dat al druk bezig is met goede dingen aanleren. Denk aan het slapen in de bench en alleen thuis zijn. Willem kan met honden, mocht Willem geplaatst worden bij een hond, is het wel genoodzaakt dat deze hond een stabiele hond is. Verder verwachten we dat Willem prima in een gezin geplaatst kan worden.

Vrolijke Laika

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Laika is een Stafford van 4 jaar oud. Er is afstand van haar gedaan omdat de eigenaar niet meer voor haar kon zorgen.
Laika is een vrolijke, lieve hond die gek is op aandacht. Ze ligt het liefst de hele dag naast je op de bank. Spelen met de baas vindt ze ook heel erg leuk, samen met een balletje spelen is favoriet. Laika trekt wel aan de riem, maar met een tuigje om gaat dat al stukken beter. Ze kan wel erg onbenullig zijn, daarom wordt ze niet geplaatst bij jonge kinderen. Laika kan best even alleen in huis zijn, maar kan wel de deuren openmaken.
Het verschilt per hond of Laika ermee kan.  Ze is geen katten gewend en gaat er achteraan.

Lieve Desert

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Desert is een lieve jonge ram, en is samen met een broertje en zusje als uitwisseling in het asiel binnengekomen. Hij mag vanaf 29 november aanstaande gaan daten. Voor Desert wordt gezocht naar een lieve dame, maar vanuit het asiel kunnen ze ook kijken of er een geschikte partner voor hem is. Heb je een lieve voedster, die op zoek is naar een ram, dan horen ze graag. Verder vragen ze een groot binnen- of buitenverblijf voor de konijnen. Het asiel plaatst konijnen alleen op afspraak in verband met de tijdsduur wat het koppelen in beslag neemt. Desert is geënt voor Myx. en VHS en RHD2.

Kleurrijk vogeltje

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Agapornis zoek een verblijf waar hij lekker kan rondvliegen.

Soortgenoten gezocht!

Foto|Dierenasiel De Kuipershoek

Deze kanarie zoekt naar een verblijf met soortgenoten.

Informatie over het asiel? 

Dierenasiel De Kuipershoek
Kuipersdijk 11
7381 AX Apeldoorn-Klarenbeek
Tel.: 088-8113650
E-mail: [email protected]

 

Hanneke van Ohanna’s World: ‘Mijn hooggevoeligheid is nu een kwaliteit in plaats van een last’

Altijd is ze al met gezondheidsaspecten en therapieën bezig, maar sinds 14 jaar brengt ze haar kenni...

Deze huizen staan vlakbij een van de Deventer parken en zijn nu te koop!

Hoe lekker is het om je deur uit te lopen en direct een mooi groen park te zien? Deze huizen staan v...

Alles is Deventer! Zelfs de chocoladeletters

Heb jij inmiddels alle chocoladeletters wel geproefd en ben je toe aan een ander exemplaar? Dan kun ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren Nieuws

adv.