Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yo Yo Yo: Deze talentvolle rappers komen uit Deventer

Door Naomi Pater 5 maart 2019

De Deventenaren zijn enorm creatief en deze rappers bewijzen dat maar weer. Ze zijn al aardig op weg in de hiphop-scene en van een aantal heb jij zeker een keer gehoord. Wij hebben een aantal talentvolle rappers voor je op een rijtje gezet.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Snelle

De Deventer rapper Snelle – oftewel Lars Bos – wordt steeds populairder in de rapscene. Met de megahit ‘Scars’ bereikte hij binnen anderhalve maand twee miljoen mensen. Hij volgt op dit moment een opleiding aan de Herman Brood Academy en ontving eind februari een gouden plaat voor zijn plaat.

Sjaak

De Deventerse rapper Sjaak, scoorde hoog in de hitlijsten met ‘Stap voor stap’. Deze hit kan je niet voorbij zijn gegaan. De hiphopper is geboren in Amsterdam en woont nu met zijn gezin in Bathmen. Sjaak begon al op jonge leeftijd met het maken van muziek en brak in de zomer van 2007 door met het nummer ‘Ik Heb Schijt’ in samenwerking met rapper Appa.

Nexus

Een droom naar succes, dat heeft rapper Nexus uit Deventer. Stefano Bouwhuis – de echte naam van de artiest – is op dit moment 34 jaar. Hij studeerde af aan de Herman Brood Academie en tourde het land door met de Deventer Hiphipformatie FATA en Kraantje Pappie. Ondanks deze tour en zijn tracks, kent het grote publiek hem nog niet. Hij droomt ervan om ooit nog door te breken in de muziekindustrie.

Rapper Nexus

Rapper Nexus droomt van doorbraak: “Er hoeft maar één radio-dj mijn plaat op te pikken en het kan gaan rollen”

Stefano Bouwhuis (33) timmert al jaren aan de weg als rapper. Hij studeerde af aan de Herman Brood A...

Paul Sinha

De Deventenaar Paul Sinha begon zijn carrière als rapper. Inmiddels is veel meer bezig als popzanger en tekende hij bij Topnotch. Als componist/tekstschrijver werkt hij samen met artiesten als Anouk, Maan en Roxeanne Hazes en als artiest met onder andere Frenna, Tabitha en Teske. Dit jaar doet hij zelfs mee aan The Passion en speelt hij de rol van Petrus.

Paul Sinha

Tof! Paul Sinha uit Deventer doet mee aan The Passion

Zanger Paul Sinha uit Deventer doet dit jaar mee aan The Passion. Hij speelt de rol van Petrus. Woen...

Convex Kafka

Rapper Confex Kafka is opgegroeid met muziek en bracht verschillende videoclips uit. Onlangs bracht hij nog een nieuwe track uit genaamd ‘Medicijn’.  Zijn Instagram doet het goed met inmiddels ruim twaalfduizend volger.

Rapper DMG

Rapper DMG is in 2003 begonnen met het maken van muziek. Zo maakte hij zich in Deventer goed bekend door hier en daar op te treden. Inmiddels heeft Adelbert van der Woldt – de echte naam van de rapper – al vele tracks op zijn naam staan en is hij vader van drie prachtige zoons.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.