Leuk volgens Marjolijn: ‘Dit schattige koffietentje heeft mijn hart gestolen’

Door Simone Groot Lipman 14 juli 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, ontdekt de beste plekken. Deze week vertelt marketeer Marjolijn Hulsbergen over haar vijf favoriete plekken in Deventer.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

3 x local Marjolijn

marjolijn-hulsbergen
Foto | indebuurt Deventer
  • ”Sinds 1,5 jaar woon ik in Deventer en ik voelde me hier direct thuis. Ik kom heel graag in de binnenstad en dan vooral in die kleine, historische straatjes. Mijn familie en vrienden die nog niet zo bekend waren met de binnenstad van Deventer heb ik inmiddels al diverse rondleidingen gegeven. Vooral de Walstraat valt bij iedereen heel goed in de smaak. ”
  • ”Ik ben gek op social media dus heb ik er sinds 2 maanden mijn beroep van gemaakt. Mijn favoriete social platform is Instagram en vooral met Insta stories ben ik heel fanatiek…. Soms zo fanatiek dat mijn vrienden er gek van worden, haha.”
  • ”Op dit moment is het prachtig weer in Nederland en hoe fijn is het dan om het Borgelerbad om de hoek te hebben. Op onze vrije dagen zijn mijn vriend en ik dan ook vaste klant. Genieten!”

Sardegna

pizza
Foto ter illustratie

”Deze Deventer pizzeria met echte Italiaanse koks is by far mijn favoriete restaurantje in de stad. Hier eet je heerlijke pizza’s en pasta’s voor een zeer betaalbare prijs. Mijn vriend en ik komen hier zeker een keer in de week en soms wel vaker dan dat… Mijn favoriete pizza is de pizza tarentina, love it!”

La Sardegna pizzeria's

Nu gesloten17:00 - 21:30

Grote Overstraat 61, Deventer

Bekijk meer:pizzeria's

Roemar

roemar
Foto: Facebook Roemar

”Dit super schattige koffietentje heeft in de wintermaanden mijn hart gestolen. De eerste keer dat ik hier naar binnen liep was het -4 buiten en was ik toe aan iets warms. De huiselijke sfeer en die authentieke ambiance waant je direct in het ‘oude’ Deventer. Dit koffietentje past dan ook perfect in de Walstraat. Je kunt hier trouwens ook gave vintage kleding kopen. Oh, én de latte macchiato hier is echt top.”

Roemar koffiebars

Vandaag gesloten

Walstraat 45, Deventer

Bekijk meer:koffiebars

Vue Cinemas

vue-cinemas
Foto | indebuurt Deventer

”Zo af en toe vind ik het heerlijk om een filmpje te pakken in de bios. Bij de Vue bioscoop op de Boreel klopt eigenlijk alles. Het aardige personeel, de fijne sfeer, het uitzicht, de heerlijke stoelen (het liefst een VIP stoel want voor maar €2,50 extra zit je echt 10 keer beter) en natuurlijk de popcorngeur! Mijn vaste bestelling aan de bar? Een ice tea green en een medium popcorn gemengd. Let the movie begin!”

Vue Cinemas bioscopen

Nu gesloten10:15 - 22:00

Boreelplein 36, Deventer

Bekijk meer:bioscopen

YuMe

yume
Foto: Facebook YuMe

”Deze all-you-cat-eat topper mag ook absoluut niet ontbreken in mijn -favorieten plekken in Deventer- lijstje. Hiervoor heb ik altijd in Apeldoorn gewoond, waar Yume echt een begrip is in de stad. Sinds 2 jaar zitten ze ook in Deventer. En dat is natuurlijk top! Je vindt Yume in het monumentale pand op de Boreel. Als je een fan van sushi bent, ga dan zeker een keer daarheen, want je zal er heel blij van worden!”

YuMe sushi restaurants

Nu gesloten16:00 - 23:00

Boreelplein 52, Deventer

Bekijk meer:sushi restaurants

Mr. & Mr. Espressobar

mr-en-mr-espressobar
Foto: Mr & Mr Espressobar

”Sinds 2 maanden ben ik freelance marketeer en werk ik vanuit huis. Zo af en toe vind ik het ook heel fijn om ergens in de binnenstad een koffietentje binnen te lopen om daar mijn laptop open te klappen. Onlangs heb ik ‘Mr en Mr Espressobar’ in de Kleine Overstraat ontdekt. Je kunt hier heel chill werken, de koffie is lekker en de WiFi is snel. Een aanrader voor elke ZZP’er dus.”

Mr. & Mr. Espressobar koffiebars

Vandaag gesloten

Kleine Overstraat 9, Deventer

Bekijk meer:koffiebars
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.