Leuk volgens Astrid: ‘Deze pizzeria heeft verse pizza’s voor een leuke prijs!’

Door Simone Groot Lipman 15 december 2018

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont én leeft, ontdekt de beste plekken. Deze week vertelt Astrid Lousberg (52) over haar favoriete plekken in Deventer.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

3 x local Astrid

Astrid Lousberg
Foto | indebuurt Deventer
  • ”Ik ben al vanaf mijn twaalfde en groot ACDC fan. Ik heb zelfs de eerste fanclub opgericht en ben nu medebeheerder van de Facebookgroep ACDC Holland.”
  • ”Al drie jaar zing ik bij Dagkoor Deventer.”
  • ”Ondanks dat mijn kinderen allang van school zijn, ben ik nog steeds overblijfmoeder bij De Hagenpoort. Al twaalf jaar lang.”

Frietmeester

Foto: indebuurt Deventer

”Heerlijk verse bio-friet, handgemaakt en krokant gebakken. Ook afhalen gaat prima, ik spreek een tijd af en betaal, parkeer de fiets voor de deur, en een grote zak in papieren tas word me aangereikt. Eenmaal thuis heerlijk hete verse krokante friet voor het hele gezin!”

Frietmeester snackbars

Nu gesloten11:30 - 18:30

Smedenstraat 18, Deventer

Bekijk meer:snackbars

Trattoria Ciao

trattoria-ciao
Foto | Facebook Trattoria Ciao

”Deze pizzeria heeft heerlijke verse pizza’s voor een leuke prijs! De bodem is gemaakt van vers deeg en heerlijk krokant gebakken. Alle toppings zijn vers en een goede bediening! Mijn favoriet? Pizza tonno.”

Trattoria Ciao italiaanse restaurants

Nu gesloten16:00 - 21:30

Grote Overstraat 42, Deventer

Bekijk meer:italiaanse restaurants

Bumbu Bali

”Dit is de enige plek voor echt Indonesisch eten in Deventer. Authentiek, zoals het thuis in de Indonesische huiskamers wordt gegeten. De nasi en bami goreng is heerlijk, maar ik ben ook fan van de lamsvleessaté.”

Bumbu Bali indonesische restaurants

Nu gesloten16:30 - 21:30

Stromarkt 29, Deventer

Bekijk meer:indonesische restaurants

De Hip

hip terras

”Bij de Hip is er altijd een ouderwets gezellige sfeer, leuke optredens. En eindelijk ook een café, wat een open podium biedt aan jonge/ beginnende muzikanten.”

De Hip cafés

Nu gesloten12:00 - 04:00

Brink 21, Deventer

Bekijk meer:cafés

Mevrouw Noot

mevrouw noot
Foto | indebuurt Deventer

”Mevrouw Noot heeft eigengemaakte bonbons, vers gebrande noten, zuidvruchten, zaden en pitten en nog zoveel meer. Ik kom al jaren bij mevrouw Noot, ook heeft ze altijd tijd voor een gezellig praatje. Als je iets niet kent kun je altijd proeven! De nieuwe grote winkel is prachtig, en heel overzichtelijk is alles opgesteld.”

Mevrouw Noot speciaalzaken

Nu gesloten09:00 - 18:00

Engestraat 3, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

En waar ga jij het liefste naar toe?

uit-eten-diner-deventer

En waar drink je het liefst je koffie? En waar ga je het lekkerst uit eten? Wat is jouw favo borrelplek? Dit en nog veel meer, willen we heel graag van jou weten. Wil je ook met jouw Deventer favorieten op indebuurt? Vul ze dan hier in. Vinden we leuk!

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.