Dit mag je niet missen tijdens de Popronde volgens organisator Rick de Visser

Door Simone Groot Lipman 9 november 2018

Wij van indebuurt weten ook niet alles, soms laten we ons adviseren door experts. Zo ook voor de Popronde komende zaterdag 10 november. Welke bandjes mag je nou echt niet missen? Dat vroegen we aan fotograaf én organisator Rick de Visser. Hij is al drie jaar verantwoordelijk voor de gehele coördinatie van Popronde Deventer. Hierbij zeven tips op een rij (in willekeurige volgorde)

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nona

Nona is een getalenteerde zangeres uit het zuiden van het land. Haar rauwe stemgeluid doet denken aan de grote soulzangeressen van weleer. De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar eigen persoonlijke smaak. Ze heeft niet alleen een duidelijke liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig.

hoewatwaar: om 23.00 uur in de Alm

De Alm cafés

Nu open16:00 - 01:00

Kleine Overstraat 87, Deventer

Bekijk meer:cafés

Mr. Weazley

Mr Weazley is een acht koppige band. Benjamin Thode aka Mr. Weazley is een opkomend artiest geboren in Curaçao. Hij starte als MC in clubs en werd later een van de zangers van de reggae-crossover band Leeways, winnaars van de Grote Prijs van Nederland. In 2017 vonden Mr Weazley en z’n muzikanten hun liefde voor Afro Beat en sloegen hiermee een nieuwe weg in.

hoewatwaar: om 21.00 uur in Burgerweeshuis

Burgerweeshuis poppodia

Vandaag gesloten

Bagijnenstraat 9, Deventer

Bekijk meer:poppodia

Donna Blue

Elkaars muse, grote liefde en muzikale partners. Het creatieve duo achter Donna Blue speelt en zingt zwoele indie pop, onder invloed van een flinke dosis sixties yé yé, Lynch films en oude Hollywood romantiek. Om je slow dance moves bij uit de kast te trekken ♥︎

hoewatwaar: om 21.00 uur in café Vrienden van Vroeger

Morado

MORADO is een vijfkoppige, psychedelische pop band. Geïnspireerd door de jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci fi, klinken hun nummers als een kleurrijk, buitenaards oerwoud. Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

hoewatwaar: om 22.30 uur in café Vrienden van Vroeger

Vrienden van Vroeger cafés

Nu gesloten10:00 - 18:00

Grote Kerkhof 23, Deventer

Bekijk meer:cafés

A Mili

De roots en energie van de Surinaamse zangeres A Mili spatten eraf als ze samen met haar band de podia beklimt. Door de aanstekelijke Nederlandstalige songs met pop, urban en hiphop invloeden én een explosieve stage performance pakt A Mili het publiek en laat het deze niet meer los.

hoewatwaar: om 22.00 uur in café Kaal

Café Kaal cafés

Nu open19:00 - 01:00

Brink 64A, Deventer

Bekijk meer:cafés

Yip Roc

Haal je badslippers en opblaaskrokodillen maar uit de kast, want Yip Roc komt eraan! De Amsterdamse band mixt alternatieve rock met een flinke scheut garage en punk. Verwacht een energieke set met catchy riffjes, een retestrakke ritmesectie en een vuige orgelsound.

hoewatwaar: om 22.00 uur in café De Hip

TAPE TOY

TAPE TOY is gek en dat is goed. Niet gehinderd door de drang om hip te zijn, gaat het Amsterdamse jonge honden kwartet lekker zijn eigen gang. Dat levert springerige muziek op met harde gitaren, slimme synths en maffe wendingen. Voeg daar veel energie en een bundel songs ‘type oorwurm’ aan toe en je begrijpt dat TAPE TOY niet “nieuwe band nummer zoveel” is.

hoewatwaar: om 23.30 uur in café De Hip

De Hip cafés

Nu open12:00 - 01:00

Brink 21, Deventer

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.