Even voorstellen: dit is Wingerien, onze nieuwe gastredacteur!

Door Sophie Wassink 12 februari 2018

Wingerien is onze nieuwe aanwinst! Een creatieve, ondernemende Deventenaar met een passie voor mooie producten. Die passie wil ze graag met jullie delen en daarom gaat ze de komende weken voor ons op pad. Ze klopt aan bij ondernemers en gaat binnen kijken in de mooiste Deventer stulpjes. Houd deze vrouw dus in de gaten!

Hai, ik ben Wingerien. De nieuwste gastredacteur van Indebuurt Deventer. Na veel omzwervingen ben ik al weer een tijdje geleden in Deventer beland. Inmiddels woon ik bijna twee jaar in mijn eigen studio in het Noordenbergkwartier. Als geboren Hellendoornse met een voorliefde voor de Randstad zit ik in Deventer op de perfecte locatie, een fijne mix van beide!

Eigen bedrijf

Vorig jaar ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Wingerien.com, een creatieve ontwerpstudio voor branding en webdesign. Naast mijn ontwerpstudio heb ik ook de webshop Paperstudio by Wingerien, waar je de leukste kaarten vindt. Dus mocht je op zoek zijn naar unieke branding, een stijlvolle website of gewoon een toffe kaart? Dan weten jullie mij te vinden.

Oog voor detail

Om mijn passie voor ondernemen en mooie producten met jullie te kunnen delen, ga ik de rubrieken De Koopman en de Binnenkijkers voor jullie schrijven. Heb jij een fantastisch huis óf verkoop je een bijzonder product, laat het me weten. Misschien sta ik dan binnenkort met mijn camera en notitieblok bij jou op de stoep!

Meer over

Deventenaren

adv.