Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is onze nieuwe gastredacteur Karijn!

Door Simone Groot Lipman 7 november 2018

Nieuwsgierig aagje, tekstschrijver, moeder van drie muiters, liefhebber van (uit) eten, mooie spullen en reizen. Deventerse Karijn Kats is onze nieuwe aanwinst! Voor indebuurt schrijft ze over wat haar in Deventer verbaast, ontroert, vrolijk maakt of frustreert.

Ik ben Karijn, en inmiddels al bijna mijn halve leven een Deventerse. Ik woon op de Worp, fiets dagelijks over de Wilhelminabrug en voel me elke keer een giga geluksvogel als ik bovenop de brug over het water, de Lebuïnus en de kade kijk. Het zicht op Deventer verveelt nooit.

Schrijven

Ik heb mijn eigen tekstbureau De Taalstraat. Wat ik zoal doe? Ik schrijf webteksten voor ondernemers. Ook redigeer ik allerhande teksten, van offertes tot reisblogs, van rapporten tot brochures.

Columns

Voor indebuurt schrijf ik columns. En die gaan over dat wat me opvalt in onze mooie Hanzestad. En dat kan van alles zijn: de opvouwbare tassen die shinen op de Lange B, fietsende zeventigers die mij het leven zuur maken op de Wilhelminabrug of over de onnavolgbare wijze waarop het glas en oud papier ingezameld wordt. Mocht je een tip hebben over iets bijzonders, ontroerends of frustrerends? Laat het me weten!

Meer over

Deventenaren

adv.