Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze (oud-)Deventenaren zagen we ooit in een bekend tv-programma

Door Simone Groot Lipman 8 januari 2019

The Voice of HollandTemptation Island, Expeditie Robinson, Holland’s Next Top Model – televisie-minnend Nederland smúlt van een goede portie televisie. Maar wist je dat er ook best wat Deventenaren de afgelopen jaren op de beeldbuis zijn verschenen in zo’n programma? We hebben een aantal realitysterren voor je verzameld.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Montell

Montell-ANP
Foto | ANP

De eerste mannelijke model die Hollands Next Top Model (2017) heeft gewonnen, kwam gewoon uit onze Hanzestad. Niemand minder dan Montell van Leijen. Hij heeft nu veel opdrachten voor modellenwerk. Zijn droom? Het gezicht worden van een grote campagne voor Gucci. We spraken hem een jaar geleden:

montell-finale

Hoe is het nu met: Montell, die als allereerste man Hollands Next Top Model won?

Het einde van 2017 is in zicht. We blikken terug op een jaar dat barst van de mooie verhalen. We bel...

René Bishop

voice-senior-rene-bishop
Foto | RTL

Deventenaar René Bishop deed afgelopen seizoen mee met The Voice Senior. Eigenlijk was Bishop wel klaar met talentenjachten en televisieshows, maar toen hij hoorde van The Voice Senior was hij meteen om. Wereldberoemd in de Hanzestad en ook heel Curaçao in rep en roer. Zijn leven stond op de kop, vertelt hij aan De Stentor.

Familie Adema

familie-adema
Van links naar rechts: Anne met Eefke, Ymre, Hiske, Jinthe, Alex, Aukje en Meike. Foto: indebuurt Deventer

Wie kent de Ademaatjes niet? Het Bathmense gezin was drie seizoenen lang te zien in het programma Een Huis Vol.  Dit is een serie waarin extreem grote gezinnen worden gevolgd. Vader Alex en moeder Anne hadden al twee dochters, toen er in 2014 een vierling (!) bij kwam! Het gezin uit Bathmen is niet alleen hier in de omgeving bekend, maar heel Nederland weet wie ze zijn. Anne: ”Ik denk trouwens niet dat het door de serie komt. We vallen gewoon op met een vierling.”

Romy Koldenhof

Foto | indebuurt Deventer

Ze is opgegroeid in Heeten en woonde een aantal jaar in Deventer. Twee jaar en twee maanden lang was (ex-)Deventenaar Romy Koldenhof elke werkdag te zien op SBS 6 in het tv-programma Utopia. Met veertien anderen verbleef ze op een afgesloten terrein dat was uitgerust met 106 (!) camera’s. Inmiddels is ze verhuisd om samen te gaan wonen met (Utopiaan) Cemal in Haarlem. Lees hier haar verhaal:

Hoe is het nu met Romy uit Utopia? ‘Ik ben nog steeds gewoon Room’

Twee jaar en twee maanden lang was (ex-)Deventenaar Romy Koldenhof elke werkdag te zien op SBS 6 in ...

John & Saskia

deventenaren-saskia-john-ik-vertrek
Saskia & John

John & Saskia uit Deventer waren in maart 2018 te zien in het populaire tv-programma Ik Vertrek. Ze hebben hun baan opgezegd en vertrokken in september 2016 op de bonnefooi richting Spanje om een camper parking te beginnen. Inmiddels leven ze hun droom en is SenS Sleep al ruim een jaar open. Door het programma is de tennisbaan populair. ‘Hebben jullie al op de tennisbaan gestaan?’ is inmiddels een bekend begrip onder camperaars.

deventenaren-saskia-john-ik-vertrek

Hoe is het nu met: John en Saskia uit ‘Ik Vertrek’?

John & Saskia uit Deventer waren in maart 2018 te zien in het populaire tv-programma Ik Vertrek. Ze ...

Ivar Oosterloo

Weet je nog? In 2007 deed hij mee aan talentenjacht Idols op zijn zestiende. Hij kwam bij de laatste dertig. In 2015 deed hij een nieuwe poging bij The Voice of Holland. Met zijn nummer Hit Me Baby On More Time draaiden alle stoelen om. De zanger eindigde als vierde in de competitie.

Özcan Akyol

ozcan-akyol
Foto: ANP

Eus schuift nog regelmatig aan als tafelheer, maar ook als gast bij Matthijs van Nieuwskerk in televisieprogramma De Wereld Draait Door om zijn mening te geven. En in 2017 konden we de door Akyol gemaakte televisiedocumentaire De Neven van Eus zien op NPO. In deze serie bezocht de schrijver Turkije, met daar wonende familieleden als zijn belangrijkste gidsen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Deventenaren

adv.