Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bijzonder! 7 x creatievelingen in Deventer

Door Naomi Pater 5 februari 2019

Ieder mens op deze planeet heeft wel ergens talent voor, maar de volgende creatievelingen zijn wel erg opmerkelijk. We kwamen een aantal getalenteerde locals tegen op Instagram, die jij zeker wilt bewonderen. Misschien doe jij zelfs nog wel wat inspiratie op!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Komkommermeisje (Merlijn)

Met ruim 27.000 volgers op Instagram is de creatieve Merlijn je vast niet ontgaan. De vrolijke 20-jarige Cibap studente maakt in haar vrije tijd prachtige schetsen en schilderijen, die ze vervolgens post op haar Instagram account. Ze verdient zelfs al een aardig zakcentje door bedrijven die haar sponsoren. Ze geven haar bijvoorbeeld een horloge die ze vervolgens weer draagt op een foto. Zo krijgt het merk publiciteit en verdient zij er geld mee. Geweldig toch! Wil jij meer weten over deze talentvolle Deventenaar? Lees hier ons interview met Merlijn!

Merlijn

Deventerse Merlijn heeft bijna 28.000 volgers op Instagram

De Deventerse Merlijn van Eijden (19) studeert grafisch vormgeven aan het Cibap in Zwolle. Een vroli...

Egbert Scheffer (EGD)

De echte Deventenaar en streetartist Egbert Scheffer heeft een grote liefde voor zijn vak en wil zijn stadsgenoten kennis laten maken met streetart. Hij heeft een liefde voor graffiti en maakte met zijn broers verschillende muurtekeningen in Deventer. Hij maakte van zijn hobby zijn werk en startte zijn eigen bedrijf met graffiti en stencil art. Na veel aanvragen voor kinderfeestjes en bedrijfsuitjes begon de creatieveling met het geven van workshops. Scheffer is inmiddels een groot begrip geworden in de stad en is hij veel te vinden op social media.

egbert scheffer

Egbert Scheffer: ‘De Deventer 1250 Street Art muur is nog maar het begin’

Voor de viering van Deventer 1250 haalt Egbert Scheffer de Rotterdamse streetartist Joren Joshua naa...

Meer over Egbert.EGD ontdekken?

Egbert.EGD zakelijke dienstverleners

Mr. H.F. de Boerlaan 151, Deventer

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Art+Meryem

Prachtige muurschilderingen maakt Meryem, die ze post op haar Instagram account ‘Art+Meryem’. Als jong meisje was ze altijd al creatief bezig. In 2014 begon ze met het delen van haar schilderijen en kunstwerken. Dit is een hele goede beslissing geweest, want inmiddels heeft ze ruim 3.000 volgers. Van keukens tot gave muurschilderingen in kinderkamers, ze is van alle markten thuis.

Alles Pluis (Marieke)

Marieke is gek op haken. Zo haakt ze knuffels, maakt ze kinderkleertjes en babysokjes. Hoe leuk! Inmiddels kan ze zich geen leven meer voorstellen zonder naald, want hij gaat altijd mee. Zelfs op vakantie. Misschien herken je deze creatieve dame? We hebben haar namelijk al eerder geïnterviewd:

marieke-alles-pluis

Haken is hot volgens Marieke: ‘Zelfs op vakantie neem ik mijn naald mee’

Van een toffe vlaggenlijn tot schattige aap knuffel: voor Marieke Medema (33) uit Deventer is het al...
.

Ruya Taarten

Deventerse Derya Yilmaz maakt spectaculaire taarten. Van een meisjesachtige Frozen-taart tot aan FC Barcelona, voor iedere gelegenheid maakt ze een lekker kunstwerk. Kijk vooral even op haar website of Instagram voor een handig overzicht! Heb je ook al zin gekregen in een stukje?


Meer over Ruya Taarten ontdekken?

Ruya Taarten bakkers

Geopend09:00 - 17:00

, Deventer

Bekijk meer:bakkers
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.