Bij de voordeur: Lia Ouendag

Door Marlene Haage 16 januari 2019

Vandaag bij haar voordeur Lia Ouendag. Lia woont in het Bergkwartier en is naast astrologe ook hartwerker. Zij werkt met een astrologievorm die de taal van het hart spreekt en is gebaseerd op de werkelijke planeet- en sterrenstanden!

Naast een praktijkruimte aan de Brinkgreverweg in Deventer werkt zij ook op een locatie in Amsterdam. Lia houdt zich niet alleen bezig met consulten voor mensen, maar werkt ook met honden en paarden. En zij wordt steeds meer ingeschakeld door ouders om te kijken waar het talent en geluk bij hun kinderen ligt zodat zij hun weg makkelijker kunnen vinden.

In haar vrije tijd: houdt Lia van pianospelen, wandelen en paardrijden.

Deventer in 3 woorden: Thuis, warm en actief.

Mooiste gebouw: Bergkerk.

Mooiste evenement: Deventer op Stelten.

Koek of bier: Een latte macchiato op het terras!

Waar ben je trots op: Dat ik mijn hart volg.

Wat zou je willen veranderen: Er zou meer oprechte aandacht voor elkaar mogen zijn.

Wat wil je nog kwijt: 2019 is net van start gegaan: pak je kans dit jaar. Je kunt veel succes boeken als je de risico’s durft te nemen !

De maand januari is de maand om je eventuele goede voornemens ten uitvoer te brengen. Daarom besteed ik daar de komende maand extra aandacht aan. Is jouw voornemen om eens te weten wat  jouw echte horoscoop is en wat het (komend) jaar voor jou in petto heeft, aarzel dan niet en maak een afspraak!

Meer over

Deventenaren

adv.