Bij de voordeur: Janneke Pol

Door Marlene Haage 14 juli 2019

Vandaag bij de voordeur (van haar werk welteverstaan): Janneke Pol. Janneke is onze nieuwe Community Manager bij ‘Indebuurt’ en in dit stukje leren we haar een beetje beter kennen. Janneke heeft Journalistiek gestudeerd in Zwolle, is sinds een maand getrouwd en woont sinds een jaar of vijf met haar man in Deventer. Ze heeft enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging bij ‘Indebuurt’.

Deventer in 3 woorden: Een creatief, lief en levendig stadje.

Mooiste gebouw: De toren van de Lebuïnuskerk, het herkenningspunt wanneer je Deventer nadert.

Mooiste event: Tour de terras is één van mijn favorieten. Kleinschalig, afwisselend en knettergezellig.

Koek of bier: Bier.

Waar ben je trots op: Ik woon in een heel hechte buurt. Iets waar ik niet alleen blij mee ben, maar waar we ook best trots op mogen zijn.

Wat zou je willen veranderen: Veranderen is een groot woord. Het zou leuk zijn als Deventenaren ‘Indebuurt’  nog meer als een podium gaan zien, waar iedereen op kan plaatsnemen. Of het nu gaat om een talent, evenement of zomaar een bijzonder verhaal. We delen het graag! Heb jij een verhaal dat je het liefst met heel Deventer deelt? Mail ons dan gewoon en wie weet komen wij binnenkort een bakkie bij je doen om jou dat online podium te geven.

Wat wil je verder nog kwijt: Wat ik al verwachtte, blijkt te kloppen: Deventenaren zijn gastvrij, toegankelijk en ondernemend. Dat zorgt voor nog meer mooie verhalen uit onze stad.

 

Meer over

Deventenaren

adv.