Bij de voordeur: Antonio Addis

Door Marlene Haage 23 januari 2019

Vandaag bij zijn voordeur Antonio Addis. Antonio heeft afgelopen jaar de stoute schoenen aan getrokken en heeft zijn vaste baan opgezegd om zijn droom te volgen. Hij runde met zijn vrouw al de duurzame speelgoedwinkel ‘ Speel je wijs ‘ in  de Walstraat; afgelopen jaar kwam daar ‘Klus je wijs’ bij. Echt iets voor hem, want wie hem een beetje kent, weet dat hij voor allerhande doe het zelf problemen passende oplossingen heeft!

In zijn vrije tijd: werkt hij graag met hout.

Deventer in 3 woorden: Gezellig, ondernemend en gastvrij.

Mooiste gebouw: de Bergkerk.

Mooiste evenement: Dickens Festijn. En dan vooral de saamhorigheid die het teweeg brengt.

Koek of bier: Bier.

Waar ben je trots op: Wat mijn vrouw en ik bereikt hebben.

Wat zou je willen veranderen: Ik zou graag willen dat mensen duurzame producten meer gaan waarderen. Nog te vaak wordt er geld uitgegeven aan bijvoorbeeld speelgoed wat van een dusdanige kwaliteit is dat het al vaak na een paar keer spelen kapot is. Dit is zo zonde. Niet alleen van het geld maar ook voor het milieu. Maak hierin bewustere keuzes niet alleen voor het milieu maar ook voor jezelf!

Wat wil je verder nog kwijt: Wat veel mensen nog niet weten is dat er bij ons in de winkel ook workshops worden gegeven. Welke dat zijn, kan je vinden op de website.

De maand januari is de maand om je eventuele goede voornemens ten uitvoer te brengen. Daarom besteed ik daar de komende maand extra aandacht aan. Daarom vandaag dit stukje van Antonio Addis. Hij staat voor waardig en duurzaam kwaliteitsspeelgoed. Goed om hier dit jaar ook eens een overweging in te maken voor jezelf. 

klus-je-wijs

Handen uit de mouwen: doe-het-zelf winkel Klus je Wijs in de Walstraat is open

Speelgoed en hobbywinkel Speel je Wijs in de Walstraat breidt uit met nog een winkel ernaast: Klus j...

Meer over Speel en Klus je Wijs ontdekken?

Speel en Klus je Wijs hobbywinkels

Nu open09:30 - 17:00

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Walstraat 40, Deventer

Bekijk meer:hobbywinkels

Meer over

Deventenaren

adv.