Work work work! Deze bedrijven in Deventer zijn op zoek naar personeel

Door Simone Groot Lipman 12 januari 2019

Op de website van indebuurt Deventer plaatsen we niet alleen dagelijks leuke artikelen en handige weetjes, maar ook aanbiedingen en vacatures in Deventer. Ben je op zoek naar een (bij)baan? Lees dan verder!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Coördinator

nieuwe oost
Foto | Facebook Nieuwe Oost

De Nieuwe Oost is het onbegrensd productiehuis voor kunstenaars zoals muzikanten, theatermakers, choreografen en schrijvers. Met ingang van 1 maart 2019 zijn zij op zoek naar een coördinator / teamleider (24 uur). Met veel enthousiasme, zakelijke ervaring en creatief inzicht geef je leiding aan een zelfsturend team van medewerkers op het kantoor in Deventer. Je bent stressbestendig en kunt makkelijk schakelen tussen de grote lijnen in bedrijfsvoering en acute uitdagingen op de werkvloer.

de-nieuwe-oost

Coördinator / teamleider

De Nieuwe Oost
Parttime - Geplaatst op 12 jan 2019

De Nieuwe Oost muziek

Bagijnenstraat 11, Deventer

Bekijk meer:muziek

Bedrijfsleider

pearle-bedrijfsleider
Foto: ANP

Jij runt de winkel van Pearle met flair en een duidelijk visie. Een visie waarmee je zorgt voor tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Want successen behaal je niet alleen. Als bedrijfsleider maak jij daarom optimaal gebruik van de expertise van jouw team en weet jij het beste uit iedere medewerker te halen. Interesse?

pearle

Bedrijfsleider

Pearle Opticiens
Fulltime - Geplaatst op 12 jan 2019

Pearle Opticiens opticiens

Nu open13:00 - 18:00

Korte Bisschopstraat 15, Deventer

Bekijk meer:opticiens

Pizzamaker

pizza

Zoek je afwisselend werk in een enthousiast team? Wordt dan pizzamaker bij Domino’s en maak met veel plezier de verse lekkerste pizza’s. Je werkt voor een goed salaris en kiest zelf je uren. Je leert pizza’s bakken als de beste, ervaart hoe gaaf teamwork is en werkt met collega’s die je vrienden kunnen zijn. Domino’s zoekt een pizzamaker voor zowel Andriessenplein, Broederenplein als Karel de Groteplein.

dominos-andriessenplein

Pizzamaker

Domino’s Andriessenplein
Fulltime - Geplaatst op 12 jan 2019

Domino’s Andriessenplein pizzeria's

Nu open11:00 - 22:00

Andriessenplein 40, Deventer

Bekijk meer:pizzeria's

Bezorger

Jumbo Bathmen
Foto | ANP

Jumbo is op zoek naar een bezorger. In deze functie coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van thuisbezorging. Jij bent de laatste schakel in onze service en het gezicht van Jumbo bij de klant thuis. Jij bezorgt de boodschappen vanuit de winkel naar de klant. Bij alles wat jij doet, zorg jij dat de bezorging volledig in dienst staat van die ene persoon waar het bij Jumbo altijd om draait: de klant. Jij bent het visitekaartje van Jumbo helemaal tot aan de voordeur.

Bezorger Jumbo

Jumbo – Constantijn Huygensstraat
Fulltime_parttime - Geplaatst op 12 jan 2019

Jumbo – Constantijn Huygensstraat supermarkten

Nu open08:00 - 21:00

Constantijn Huygensstraat 2, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

Medewerker bediening

eten bij pa ma
Foto | Facebook Eten bij Pa & Ma

Wegens uitbreiding van het team is restaurant Pa & Ma per direct op zoek naar enthousiaste mederwerk(st)er bediening. Zij zoeken een gezellige leergierige dame of heer die op zoek is naar een leuke baan. Nu is je kans om in de bediening van een gezellig restaurant, met een leuke werksfeer en een dynamisch team te komen werken. Ben je minimaal 18 jaar oud? Solliciteer dan snel:

pa-en-ma

Medewerker bediening

Eten bij Pa & Ma
Fulltime_parttime - Geplaatst op 12 jan 2019

Eten bij Pa & Ma restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Spanjaardsdijk 68, Schalkhaar

Bekijk meer:restaurants en horeca
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.