Verkoopmedewerkers opgelet: deze winkels in Deventer bieden leuke banen aan

Door Simone Groot Lipman 26 september 2017

Wil je een leuke (bij)baan waarvoor je de stad niet uit hoeft? Dat kan geregeld worden! Werk je het liefst in een winkel (van een groot concern), maar geen zin in een reistijd van meer dan een kwartier? Dat kan ook geregeld worden. Wij hebben de 5 leukste vacatures bij winkels in Deventer voor je verzameld. Op deze banen kun je op dit moment solliciteren:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker

jysk-verkoop
Foto: Jysk

Lijkt het je tof om in een woonwinkel te werken? Jysk zoekt een parttime verkoopmedewerker die houdt van werken in een snel veranderende omgeving. Klantgericht, verkoop en teamwork staan voorop! Lijkt je het wat? Solliciteren kan tot en met 22 oktober.


Meer over Jysk ontdekken?

Jysk woonwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Essenstraat 23, Deventer

Bekijk meer:woonwinkels

Allround verkoopmedewerker

miss-etam-verkoop
Foto: Facebook Miss Etam

Heb je passie voor mode en ben je altijd op de hoogte van de laatste trends? Bij Miss Etam zoeken ze een allround verkoopmedewerker: van paskamer tot kassa. Zo geef je stijl- en kleuradvies, inspireer je haar door de laatste modetrends te showen en de mooiste combinaties te laten zien. Kun je niet wachten? Kijk dan hier de vacature.


Meer over Miss Etam ontdekken?

Miss Etam kledingwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Korte Bisschopstraat 26-28, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Flexibele verkoopmedewerker

blokker-verkoop
Foto: Blokker

Ben je helemaal thuis in de detailhandel? Misschien is deze functie dan wat voor jou! Bij Blokker zoeken ze een enthousiaste en flexibele verkoopmedewerker voor 13 tot 24 uur  per week. Je bent het visitekaartje van de winkel en het eerste aanspreekpunt van de klant. Je neemt graag initiatief en werkt zelfstandig. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot bedrijfsleider. Solliciteren maar!


Meer over Blokker ontdekken?

Blokker Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Lange Bisschopstraat 56, Deventer

Bekijk meer:Permanent gesloten

Kleding verkoopmedewerker

ca-verkoop
Foto: C&A

Ben je op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend? En ben je helemaal weg van fashion kwijt? Dan is dit jouw plek: bij C&A zoeken ze een verkoopmedewerker voor 10 uur in het weekend. Je steekt je handen uit de mouwen en bent graag in contact met mensen. Benieuwd? Bekijk hier de vacature.


Meer over C&A ontdekken?

C&A kledingwinkels

Gesloten09:30 - 18:00

Korte Bisschopstraat 19, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

Speelgoed verkoper

intertoys-verkoper
Foto: Intertoys

Wie wil er nou niet in een speelgoedwinkel werken? Dan heb je geluk: bij Intertoys aan de Broederenstraat zoeken ze een verkoopmedewerker tot 12 uur. Dus voor het weekend en de koopavond. Ben je klantvriendelijk, is in de winkel staan jouw ding en ben je op zoek naar een leuke bijbaan? Lees dan hier snel verder.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.