Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacatures in de zorg! 5 x hier in Deventer kun jij nu solliciteren

Door Sanne Albers 17 oktober 2020

Door corona is het weer eens duidelijk geworden hoe belangrijk de zorgbranche is. Ziekenhuispersoneel, thuiszorg, huisartsen; we kunnen niet zonder ze. Momenteel staan er verschillende zorgvacatures open in Deventer. Ga jij op een van deze vacatures reageren?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Verpleegkundige 24-32 uur per week

Foto Solis

Bij Wiechink wonen 24 cliënten met een psychogeriatrische zorgvraag. We vinden het leefplezier van hen belangrijk en zetten ons in door echte persoonsgerichte zorg, om ze een fijne, gezellige momenten en dag te bieden. Welkom bij een bevlogen team, die eraan werkt om persoonsgericht, leefplezier en dus werkplezier te verheffen tot professioneel handelen. Ben jij benieuwd hoe je dat als verpleegkundige bij Wiechink eruit ziet? Lees dan hier even verder.


Meer over Zorggroep Solis ontdekken?

Zorggroep Solis verpleeghuizen

Hermelijn 2, Deventer

Bekijk meer:verpleeghuizen

Wijkverzorgende IG Keizerslanden

thuiszorg carinova
Foto: Carinova

Als Wijkverzorgende IG werk je zelfstandige diensten in de wijk en kun je de cliënt in het gehele proces ondersteunen. Hoewel het werken in de thuiszorg om een zekere zelfstandigheid vraagt, sta je er nooit alleen voor. De collega’s uit ons team staan voor elkaar klaar en denken met elkaar mee om de beste kwaliteit van zorg te kunnen verlenen. In ons team is geen dag hetzelfde. In het zelfstandig functionerende team werken wij naar het principe: “zo lang mogelijk thuis”. Je bent dan ook, als onderdeel van het team, op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënt waarin kwaliteit van zorg belangrijk is.


Meer over Thuiszorg Carinova ontdekken?

Thuiszorg Carinova thuiszorg

Sint Jozefplein 1, Deventer

Bekijk meer:thuiszorg

Psycholoog Topreferente GGZ Scos

De patiënten die naar het SCOS worden verwezen hebben vaak een complexe zorgbehoefte waarbij de behandeling op basis van de richtlijnen niet voldoende effect heeft gehad. Als psycholoog houd je je bezig met het voorbereiden, uitvoeren en verwerken van psychodiagnostisch onderzoek gericht op het verkrijgen van inzicht in het totaalbeeld van een patiënt in zijn context ten behoeve van diagnostiek / indicatiestelling. Daarnaast voer je deelbehandelingen uit als onderdeel van een bredere behandeling gericht op vermindering van klachten, verhogen van welbevinden en herstel. Je werkt samen en ontvangt werkbegeleiding van een GZ-psycholoog. Het eerste jaar krijg je ook supervisie van de Klinisch psycholoog in ons team. Benieuwd waar je aan moet voldoen? Lees dan hier even verder.


Meer over Dimence Groep ontdekken?

Dimence Groep zorg

Nico Bolkesteinlaan 1, Deventer

Bekijk meer:zorg

Huisarts waarnemer/HIDHA

huisartsenpraktijk Deventer
Foto Pexels

Per januari 2021 ben ik op zoek naar een waarnemer/HIDHA voor 2 dagen per week in mijn praktijk in Deventer. Bij voorkeur op de dinsdag en vrijdag. Ik zoek iemand die graag een vaste plek heeft binnen een huisartsenpraktijk en een langdurige band wil opbouwen met patiënten. Iemand die een positieve rol heeft in de samenwerking binnen ons team op Borgele en die mee wil doen aan de lopende projecten zoals het project “meer tijd voor de patiënt” en in een eerste opzet naar Lean werken. Meer weten over de vacature? Klik dan hier.

Doktersassistent

Deventer Ziekenhuis
Foto| Google Streetview

Als doktersassistent binnen CRN ontvang je onze patiënten en zorg je ervoor dat zij hun weg vinden binnen onze afdeling. Je speelt een cruciale rol in de ondersteuning van de programma’s.

Wat je verder doet op een dag:

  • je plant onderzoeken op verschillende modaliteiten en verstrekt informatie aan patiënten, zowel telefonisch als aan de balie;
  • je zorgt voor een goede administratieve afhandeling op verschillende gebieden;
  • je handelt telefoongesprekken en e-mails af;
  • je assisteert de radioloog bij kleine ingrepen (biopten en puncties) op de echografie.

Benieuwd wat het Deventer Ziekenhuis van jou vraagt? Lees dan hier even verder.


Meer over Deventer Ziekenhuis ontdekken?

Deventer Ziekenhuis dermatologen

GeopendHele dag

Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer

Bekijk meer:dermatologen
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.