Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacatures: hier in Deventer kun jij direct aan de slag!

Door Sanne Albers 4 april 2020

Veel horeca en winkels zijn de aankomende tijd nog dicht, maar ook andere sectoren hebben het moeilijk. Helaas betekent dit in sommige gevallen: ontslagen. Op andere plekken zoeken ze juist extra handjes! In de zorg, maar ook in de supermarkt draait alles gewoon door. Wij maakten een lijstje van de openstaande vacatures in Deventer: ga jij hier binnenkort aan de slag?

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Wijkverpleegkundige

Als wijkverpleegkundige richt jij je op het indiceren, stimuleren, signaleren en coördineren van zorg. Je zoekt afstemming tussen huishoudelijke zorg, welzijn en (medische) zorgverlening, zowel intern als extern. Je stimuleert de zelfredzaamheid en eigen regie van de cliënt en je zet de cliënt centraal. Daarnaast coach je je collega’s in het verlenen van de juiste zorg en begeleiding. Meer weten? Lees hier verder.

Foto Solis

Thuisbezorgd zoekt bezorgers

Veel Deventerse restaurants stappen momenteel noodgedwongen buiten de comfortzone en bezorgen thuis, maar hebben geen bezorgers. Takeaway, het moederbedrijf van onder meer Thuisbezorgd.nl, is daarom ingeschakeld om te bezorgen. Alleen je raadt het al: ze komen in deze situatie heel wat handen tekort. En dus zoeken ze jou, je broer/zus, buurman/-vrouw, vriend of vriendin! De vacature is via deze link te bekijken.

thuisbezorgd anp
Foto | ANP

Hulpkracht Lidl Deltaplein

Als hulpkracht bij Lidl heb je een afwisselende baan, want wij maken van jou een echte allrounder. Je vult de schappen aan met artikelen uit het magazijn. Je weet precies waar alles staat, en zorgt er zo voor dat klanten nooit misgrijpen. Je let erop dat de winkel schoon en opgeruimd is en helpt klanten als ze een vraag hebben. Achter de kassa reken je vlot en correct af, zodat elke klant tevreden de winkel uitgaat. Maar waar je ook aan de slag bent, jij doet belangrijk werk: zorgen voor tevreden klanten en een prettige winkel. Meer weten? Kijk dan even hier.

lidl-deltaplein
Foto: Google Streetview

Doktersassistente Huisartsen

Ben je op zoek naar een fijne werkplek in een klein hecht team in Deventer, dan zijn wij op zoek naar jou! Per 1 mei zoeken wij een enthousiaste en betrokken doktersassistent(e) voor de maandag en woensdagmiddag. Zie voor meer informatie de bijlage. Geïnteresseerd? Kijk hier hoe je kunt solliciteren.

Huisarts
Foto Pexels

Psychiater Persoonlijkheid

Ben jij een psychiater die gepassioneerd en deskundig je vak uit oefent?! Lijkt het jou een uitdaging om samen met een multidisciplinair team de juiste zorg te leveren aan mensen met persoonlijkheidsproblematiek en complex trauma? Lees dan snel even verder.

Therapie
Foto Pexels

Orderpicker bij Brocacef Zorglogistiek

Op korte termijn zijn we op zoek naar een logistiek medewerker voor langere tijd, die het team komt versterken.
Je gaat werken als allround logistiek medewerker. Je bent verantwoordelijk voor zowel het picken van de producten als het inpakken ervan. Een hele afwisselende functie dus! Wat de werkzaamheden precies inhouden dat lees je hier.

vacature orderpicker Deventer
Foto Pexels

Vulploegmedewerker Plus

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aanvullen van diverse artikelgroepen om te zorgen voor een gevulde en ordelijke supermarkt. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten. Deze werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de avonduren en weekenden. Solliciteren kan via deze link.

plus-kassamedewerker
Foto: ANP

Projectingenieur Duurzame Energie Systemen

Wil jij jouw actuele kennis van duurzame energie inzetten om spraakmakende infrastructurele projecten te realiseren? De energietransitie speelt (inter-)nationaal een steeds belangrijkere rol in de fysieke leefomgeving. Als adviseur duurzame energie werk je aan studies, ontwerpen en de realisatie van infrastructurele projecten, zoals bijvoorbeeld de renovatie of nieuwbouw van een beweegbare brug, sluis of tunnel. Klinkt dat interessant? Via deze link lees je meer over deze functie.

Foto Pexels

Picnic zoekt runners

Picnic draait momenteel overuren. De onlinesupermarkt heeft veel meer omzet dan normaal en gaat nu ook ’s ochtends bezorgen. Daarom is de thuisbezorgdienst op zoek naar runners die de mensen blij maken met boodschappen. Solliciteren kan via deze link.

picnic
Foto: ANP

Lees ook:

Thuisbezorgd in Deventer

Kappers, schoonscheidsspecialisten of je favo modezaak: zij bezorgen producten aan huis

Nog een maand blijven veel winkels en speciaalzaken dicht in Deventer, maar wat als nou net je fiets...
Dorpsschool

Thuisleertips van meester Melvin: ‘Zorg voor ritme en houd het vooral leuk thuis’

Waar hij normaal zijn 24 groep-achters in het klaslokaal verwelkomt, doet hij dat de laatste weken d...
Madonna Mia pizzeria Deventer

Armin opent zijn pizzeria in Fooddock: ‘Door een video op YouTube ging ik naar Napels om pizza’s te leren bakken’

Armin Blom (26) droomt van een eigen restaurant, het liefst in Italiaanse sferen. ''Er gaat niets bo...
ozcan-akyol-eus

Support your local! Eus roept Deventenaren op om lokale ondernemers te steunen

Özcan Akyol (Eus) heeft in een videoboodschap de inwoners van Deventer opgeroepen om lokale ondernem...

De favorieten van India: ‘DORST! is voor mij de plek om het weekend te vieren’

India de Groot woont in Deventer. Ze werkt bij La Cubanita op de brink. In het weekend is ze vaak in...

Zonnebril in de aanslag? Maak je klaar voor een zomers weekend in Deventer

Ja, het zonnetje begint al lekker te schijnen. Maar wist je dat het weer nóg beter wordt aan het ein...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.