Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacatures! 7 x hier in Deventer kun jij nu solliciteren

Door Sanne Albers 2 mei 2020

Dichtbij huis werken: hoe fijn is dat? En het kan! In Deventer en directe omgeving zijn ontzettend veel innovatieve, leuke en interessante bedrijven die nu op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Van de techniek tot aan de zorg. Ga jij bij een van hen solliciteren?

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

3D-Modelleur (met spoed)

Eminent is voor een opdrachtgever in Deventer op zoek naar een 3D-modelleur die zelfstandig (3D) bouwtekeningen kan maken en detailleren in diverse stadia van een project. Iemand die locatie onderzoeken kan uitvoeren en presentabel kan maken. Weet weten over de functieomschrijving? Kijk dan hier. 

Gedragswetenschapper a / GZ-Psycholoog

In het team van gedragswetenschappers zoekt Pactum jeugd- en opvoedhulp aanvulling van een GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist, voor de functie van gedragswetenschapper-A.

Een deel van je werk zal bestaan uit het begeleiden van het primaire proces binnen de ambulante en verblijfsmodules, bij voorbeeld ambulante gezinshulp of het passend verblijf (combinatie van gezinsopname, KTC en leerhuis) of kleinschalige gezinsgroepen. Meer weten over deze functie? Kijk dan hier.


Meer over Pactum jeugd- en opvoedhulp ontdekken?

Pactum jeugd- en opvoedhulp

Hunneperkade 84-86, Deventer

huishoudelijke hulp

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten. Terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders. Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richten wij ons op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. We ondersteunen cliënten en hun naasten op het gebied van leven, wonen en werken. Dat doen we met behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurszorg. Hier lees je meer over deze vacature.


Meer over InteraktContour ontdekken?

InteraktContour

Elspeterweg 22, Nunspeet

Teamleider Vulploeg

Je gaat een team van vulploegmedewerkers leiden bij Albert Heijn aan het Karel de Groteplein. De winkel blijft alleen draaien als jij je team goed aanstuurt en motiveert. Je betekent iets voor je klant en je buurt.

Belangrijk en verantwoordelijk werk. Daar staat natuurlijk wel wat tegenover. Om te beginnen een goed salaris. Ook mooi meegenomen: onze flexibele werktijden zorgen ervoor dat deze baan perfect te combineren is met je studie. Daarnaast doe je meteen een dosis leidinggevende ervaring op waar je de rest van je verdere loopbaan profijt van hebt. Meer weten? Klik dan hier.


Meer over Albert Heijn Keizerslanden ontdekken?

Albert Heijn Keizerslanden supermarkten

Geopend08:00 - 21:00

Andriessenplein 34, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

Doktersassistente

Huisartsen Arentz&Osse en Willemsen & Boerma zijn op zoek naar een assistente voor 17 tot 21,5 uur in de week. Wij zoeken een enthousiaste, flexibele collega die zelfstandig in een team kan werken,  open staat voor verandering en ontwikkeling. Wij bieden een afwisselende en uitdagende werkplek in een gezellig en goed georganiseerd team.

Ons team bestaat uit 2 huisartsenpraktijken. In ons team werken 4 huisartsen 4 doktersassistentes, 2 praktijkondersteuners somatiek, en 2 praktijkondersteuners GGZ. Wij voorzien circa 6000 patiënten van zorg in de wijk de Vijfhoek te Deventer. Meer weten? Klik dan hier.


Meer over Huisartsenpraktijk Willemsen & Boerma ontdekken?

Huisartsenpraktijk Willemsen & Boerma

M. C. Escherweg 4 A, Deventer

Accountmanager Bedrijven D

Stel je eens voor… dat je financieel sparringpartner bent voor de top van de MKB markt. Door jouw energie en flair maak je het verschil in de regio. Jij geeft advies, stuurt hier en daar bij en simuleert ondernemers om kansen te benutten en nieuwe markten aan te boren. Ondernemers laten groeien en bloeien als nooit te voren, dat is waar jij voor gaat. Ook krijg jij energie van het plegen van acquisitie en het verder uitbouwen van je portefeuille. Meer weten? Klik dan hier.


Meer over Rabobank – Hanzeweg ontdekken?

Rabobank – Hanzeweg banken

Gesloten08:30 - 18:00

Hanzeweg 3, Deventer

Bekijk meer:banken

Bedrijfswagenmonteur

Wolfram Chain N.V. is voor opdrachtgevers in Deventer op zoek naar een Bedrijfswagenmonteur. Als Bedrijfswagenmonteur Allround zorg jij ervoor dat defecte tankwagens weer de weg op kunnen! Dit doe jij in een hecht team van 5 man. Het bedrijf waar je voor komt te werken heeft een stuk of 100 tankwagens rijden, naast deze tankwagens onderhoud je ook (elektrische) pompwagens, heftrucks en dergelijke. Je werkweek duurt 38 uur, je begint ’s ochtends rond 08:00 uur en eindigt rond 17:00 uur. Solliciteren of meer weten? Dan kan via deze link.

Lees ook:

4 en 5 mei in Deventer: dit jaar ontsteken we ons eigen Vrijheidsvuur

Dit jaar staan we stil bij 75 jaar vrijheid, ook in Deventer. Wel anders dan anders, want er is geen...
recepten

Over grenzen: met deze Deventer gerechten haal je het buitenland in huis

Afrika tot in Amerika. Toch even over de grens in de meivakantie? Dat kan met deze recepten (en een ...

Let op! Bloedafname Deventer Ziekenhuis voortaan op afspraak

Goed te weten: om volle wachtkamers te voorkomen gaat het Deventer Ziekenhuis vanaf maandag 4 mei we...
Rode wijn

Van puzzels tot een wijnpakket! 4 x Deventer aanbiedingen die je niet wilt missen

Een beetje korting of een fijne actie is altijd leuk, vinden we bij indebuurt. Daarom helpen wij jou...
Moederdagcadeau tips high tea

Moederdagtips! Verras haar met een high tea, ontbijt of ander lokaal cadeau

Moederdag in Deventer is dit jaar een tikkie anders. Ondanks dat je je moeder niet kunt verblijden m...
skyline

Gaaf! Twintig fotografen maken samen één beeld van de Deventer skyline

Eén gezamenlijke foto van de Deventer Skyline gemaakt door meerdere fotografen. Het was een idee van...
Dodenherdenking 2020 Deventer

Dodenherdenking 2020 in Deventer: zo ziet 4 mei er dit jaar uit

Door de coronacrisis is de dodenherdenking op vier mei dit jaar niet hetzelfde. Mensen kunnen de her...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.