Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacatures! 5 x hier in Deventer kun jij solliciteren

Door Sanne Albers 16 mei 2020

Dichtbij huis werken: hoe fijn is dat? En het kan! In Deventer zijn ontzettend veel interessante, innovatieve bedrijven die nu op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Ook deze week zetten wij de leukste vacatures voor je op een rijtje. Van onderzoeker tot een sales- of marketingfunctie. Ga jij op een van deze vacatures solliciteren?

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Verkoopmedewerker Warmteservice Deventer

Warmteservice verkoopt alles op het gebied van verwarming, sanitair en installatiemateriaal aan zakelijke én particuliere klanten. Jij gaat je inzetten om alles voor de klant “gewoon perfect geregeld” te hebben! Wil jij aan de slag bij een specialist, waar je elke dag in contact staat met klanten, hen helpt én adviseert? Wil je trainingen krijgen over onze producten en verkooptechnieken? Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt om samen met het team de vestiging succesvol te maken?

Je bent commercieel, gecombineerd met ervaring als technische monteur/installateur en hebt minimaal vmbo-t afgerond. Uiteraard ben je klantgericht en in staat om de dagen staand door te brengen en de (zware) producten in en uit te laden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om op zaterdagen te werken. Daarnaast is jouw reistijd naar de vestiging maximaal 30 minuten. Meer weten? Klik dan hier.


Meer over Warmteservice Deventer ontdekken?

Warmteservice Deventer

Visbystraat 23, Deventer

Marketingcommunicatie adviseur

Als marketingcommunicatie adviseur in het Deventer Ziekenhuis ontwikkel je campagnes voor strategische thema’s en specifieke speerpunten in ons ziekenhuis en werk je mee in verschillende projectteams (binnen het ziekenhuis, maar ook in het regionale netwerk) waarin je adviseert over in- en externe communicatievraagstukken.

Naast dit advieswerk ben je ook veel praktisch bezig: je redigeert en schrijft aansprekende teksten voor diverse kanalen. Je maakt presentaties, infographics en diverse huisstijlmiddelen. Andere communicatiemiddelen, zoals videoproducties, fotografie en grafische ontwerpen weet jij op creatieve en vakkundige wijze te begeleiden. Verder bouw je in deze functie aan waardevolle relaties met de media om zo onze zichtbaarheid te vergroten en ondersteun je bij (pers)woordvoering.


Meer over Deventer Ziekenhuis ontdekken?

Deventer Ziekenhuis dermatologen

GeopendHele dag

Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer

Bekijk meer:dermatologen

Meldpunt Discriminatie Deventer zoekt coördinator

Het Meldpunt Discriminatie Deventer is een lokaal meldpunt waar inwoners van de gemeente Deventer melding kunnen doen van discriminatie. Het Meldpunt is lid van de landelijke vereniging tegen discriminatie en neemt deel aan regionaal overleg. Via de onderstaande link lees je alles over deze vacature.

Vacature coördinator Meldpunt Discriminatie Deventer

Het Meldpunt Discriminatie Deventer is een lokaal meldpunt waar inwoners van de gemeente Deventer me...

Meer over Meldpunt Discriminatie Deventer ontdekken?

Meldpunt Discriminatie Deventer dienstverlening

GeopendHele dag

Roggestraat 3, Deventer

Bekijk meer:dienstverlening

Bemiddelingsmedewerker Smarttkids

De missie van ons Gastouderbureau is om u een zorgeloze ondersteuning te geven bij de opvang van uw kinderen door een professionele gastouder, opa en oma, vrienden, kennissen, zussen of buren. Wij hebben hierbij kwaliteit in een zeer hoog vaandel staan en proberen u dan ook zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Dit doen we door meer service te bieden en de papieren rompslomp geheel weg te nemen. U weet met de online administratie altijd en overal waar u aan toe bent.

Wij zijn met spoed op zoek naar een bemiddelingsmedewerker voor de regio Deventer. U werkt op Franchise basis wat betekent dat u zelfstandig werkt onder de naam van Smarttkids.

Uw taken zijn het bemiddelen van nieuwe vraagouders en gastouders, contactpersoon naar de GGD en Gemeente, evlauatiegesprekken voeren, nieuwe vraagouders en gastouders werven, de opvanglocaties controleren op veiligheid en gezondheid. Lees hier meer over deze vacature.


Meer over Smarttkids ontdekken?

Smarttkids dienstverlening

Stationsweg 13, Maastricht

Bekijk meer:dienstverlening

Onderzoeker

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij GD al honderd jaar voor staan.

Van de onderzoeker wordt verwacht dat hij/zij zelfstandig epidemiologische onderzoeksprojecten kan uitvoeren en coördineren en de resultaten kan verwerken en rapporteren in opdracht van in- en externe opdrachtgevers. De kerntaken zijn:

  • Het opzetten en in teamverband uitvoeren van onderzoeksplannen.
  • Het inbrengen van veterinaire epidemiologische expertise in onderzoeksprojecten, producten en innovaties van GD.
  • Het onderhouden van wetenschappelijke kennis en het daaraan gerelateerde netwerk.

Meer weten over deze functie? Klik dan hier.


Meer over De Gezondheidsdienst voor Dieren ontdekken?

De Gezondheidsdienst voor Dieren

Arnsbergstraat 7, Deventer

Mio Sogno

Si si! Kelvin begint een gloednieuw Italiaans restaurant in hartje Deventer

"Wanneer de mogelijkheid zich voordoet om een restaurant aan de Brink in Deventer te beginnen, dan m...
Vakantiewerk Deventer werken in de zorg

Lucenda werkt in de zorg: ‘Een betere beslissing had ik niet kunnen nemen’

Lucenda Nieuwenhuis (24) is vakantiekracht bij Solis. ''Ik heb altijd al een zwak voor oude mensen g...
Afhalen Deventer

Laatste kans: steun de lokale ondernemer en win €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak

Je kunt – op kosten van indebuurt – jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom helpen in dez...
barbershop

Tof! Deze barbershop opent net de deuren in hartje Deventer

Jaren werkte Jawad Ahmadi in andermans kapperszaak, tot hij de knoop doorhakte. Of knipte natuurlijk...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.