Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vacature alert! Hier in Deventer wordt personeel gezocht

Door Sanne Albers 28 maart 2020

Door de coronacrisis kunnen bepaalde sectoren extra handjes gebruiken. Is één van de volgende vacatures iets voor jou? Of help jij graag mee als vrijwilliger? Kijk dan ons lijstje door.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Samen in de strijd tegen het coronavirus

Deventer Ziekenhuis zoekt verpleegkundigen. Ben jij een verpleegkundige die graag wil meewerken? Of nu niet werkzaam maar heb je wel gewerkt als verpleegkundige of in een andere zorgfunctie (al dan niet BIG geregistreerd)? Dan kun je het ziekenhuis mailen via [email protected]

Veel mensen meldden zich al aan via de speciale website van het Deventer Ziekenhuis. Daardoor is er voor andere vormen van hulp momenteel voldoende aanbod. ‘Echter kan dit ieder moment veranderen en blijft jouw hulp van harte welkom’, meldt het Deventer Ziekenhuis.

Deventer Ziekenhuis
Foto| Google Streetview

Huiswerkbegeleiding

Kinderen en scholieren zijn momenteel thuis druk bezig met hun schoolwerk. Vaak helpen ouders hiermee, maar het is niet voor alle gezinnen even makkelijk om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.

Vind jij het leuk om een gezin (op afstand) te begeleiden met het plannen van het schoolwerk en het beantwoorden van huiswerkvragen? Stichting Piëzo koppelt vrijwillige studiebegeleiders en gezinnen die hulp nodig hebben. Aanmelden kan hier.

Foto|Pexels

Huisarts in opleiding

Ben je (onlangs) afgestudeerd basisarts en weet jij al dat jij je wilt gaan specialiseren tot huisarts? Of heb jij onlangs gesolliciteerd voor de huisartsopleiding en ben jij niet aangenomen? TMI (detacheerder voor huisartsen) helpt jou dan graag bij het maken van de juiste beslissingen en het opdoen van relevante werkervaring. Meer weten? Kijk dan even hier.

Foto Pexels

Voedselbank Deventer

De Voedselbank zoekt vrijwilligers! Op de website van Voedselbank Deventer staat het volgende bericht: ‘Veel voedselbanken in Nederland sluiten hun deuren. Te weinig vrijwilligers. De vrijwilligers behoren veelal tot de risicogroep. In die zin begrijpelijk. Voedselbank Deventer wil toch proberen de cliënten te voorzien van voedsel. Afgelopen vrijdag hebben we op een aangepaste wijze de pakketten verstrekt…’

Wil jij ze de aankomende tijd een handje helpen? Meld je dan aan via deze link.

armoede-deventer
Een man haalt eten bij de Voedselbank | Oude foto via het ANP

Productie medewerker bij Etigam Apeldoorn

Etigam BV is een uniek familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en verkoop van sterilisatie indicatoren. Wij exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. Omdat een van onze medewerkers na een 46-jarig dienstverband met pensioen gaat, zoeken wij een nieuwe collega die het leuk vindt om in ons team opgeleid te worden voor de functie van productie medewerker.

Etigam in Apeldoorn
Foto Etigam

Productie medewerker

Het gaat om een productie medewerker voor onze converteerafdeling. Al onze machines zijn door onszelf ingericht en aangepast aan het specialistisch verwerken van de sterilisatie indicatoren. De werkzaamheden bestaan o.a. uit stansen, snijden en bedrukken (flexo) van basismaterialen en deze verder verwerken tot eindproducten. Nauwkeurig werken is heel belangrijk, net als het hebben van technisch inzicht om de machines goed te bedienen en te onderhouden. Ook belangrijk is teamspirit, humor en collegialiteit.

Wij zoeken iemand met minimaal een opleiding op MBO-3 niveau in een technische richting, een goed kleur onderscheidend vermogen en een flexibele en leergierige houding. De werkzaamheden worden je binnen ons bedrijf geleerd, net als alle vaste procedures waarbinnen je zult werken. Eventueel vindt verdere ontwikkeling d.m.v. aanvullende opleidingen of cursussen plaats. De huidige werktijden zijn op maandag t/m donderdag van 07.30 tot 15.30 uur en vrijdag van 07.30 tot 13.30 uur. Voor deze vaste formatieplaats starten wij, bij aanstelling, met een tijdelijk dienstverband met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Werkervaring in een productie- of grafische omgeving is zeker een pré. Als je in Apeldoorn of nabije omgeving woont en geïnteresseerd bent om in ons leuke bedrijf te komen werken, stuur dan je sollicitatie met motivatie en CV naar [email protected] t.a.v. onze directeur Erik Wolf. Als je eerst meer informatie wil dan mag je contact opnemen met onze productiemanager Jeffrey Joseph op tel.no. 055-5211721 of neem eens een kijkje op onze website www.etigam.nl.

Etigam BV maakt onderdeel uit van Tide BV waar ook het technisch handelsbedrijf Paul
Julien & Co. BV onder valt. Beide bedrijven zitten in ons gebouw aan de Prinsenweide 30 te
Apeldoorn.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Etigam BV. Meer over Etigam BV ontdekken?

Etigam BV dienstverlening

Prinsenweide 30, Apeldoorn

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

Yes! Met deze acties wordt thuisblijven een stuk minder erg

Door alle Ontwikkelingen rondom het Coronavirus zit bijna heel Nederland thuis. Veel ondernemers en ...

Zij hebben hard geleerd maar doen geen eindexamen: ‘Ik was een beetje in shock’

Je hele middelbare schooltijd lang wordt je voorbereid op je eindexamen. Maar dan gaat het ineens ni...
Tearose terras

De Tearose kijkt vooruit: ‘Vier het leven, nu een cadeaubon en straks samen proosten op het terras’

''Maak maar geen foto van het 'gesloten bordje''', zegt Ries Coolen eigenaar van de Tearose. ''Er is...
Hotel FINCH Deventer

Tof! Dit Deventer hotel gebruikt de lege kamers nuttig

Wat doe je als jouw hotel door de coronacrisis zo goed als leeg staat? Dan richt je het in voor een ...
Een woning op de Brink in Deventer

Oproep: laat jouw woning zien in een virtuele editie van ‘binnenkijken bij’

Eén van onze favoriete rubrieken op indebuurt is ‘binnenkijken bij’, waarbij we binnengluren bij and...

Vergeet Pokémon, zet een teddybeer voor je raam voor jonge Deventenaren

Op sociale media roepen mensen op om een teddybeer voor je raam of op je vensterbank te plaatsen. Di...
Boodschappen bezorgen thuis Deventer

Fijn! Deze supermarkt bezorgt vanaf nu zeven dagen per week

Vanaf nu kun jij jouw boodschappen handig online bestellen bij Spar City in Deventer. Een uitkomst v...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.