Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Solliciteren? 6 X openstaande vacatures voor jou in Deventer

Door Sanne Albers 23 mei 2020

Dichtbij huis werken: hoe fijn is dat? En het kan! In Deventer zijn ontzettend veel interessante, innovatieve bedrijven die nu op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Ook deze week zetten wij de leukste vacatures voor je op een rijtje. Van ecoloog tot revalidatiearts. Ga jij op een van deze vacatures solliciteren? Staat er niks voor je tussen, kijk dan even tussen onze andere vacatures.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Adviseur terreinbeheer (ecoloog)

Staatsbosbeheer heeft een vacature voor een adviseur terreinbeheer; een ecoloog met als specialisatie rivieren.

Als ecoloog geef je onafhankelijk (landschaps)ecologisch advies aan directie, programma-organisatie Deltanatuur, afdelingshoofd Beheer & Planning en provinciale eenheden van Staatsbosbeheer. Je brengt jouw (rivier)ecologische kennis in bij programma’s, projecten en beheerplannen. En je maakt deel uit van diverse landelijke adviesprojecten. Meer weten over deze vacature? Klik dan hier.


Meer over Staatsbosbeheer ontdekken?

Staatsbosbeheer

Smallepad 5, Amersfoort

Revalidatiearts

Als revalidatiearts werkt u voornamelijk met volwassen patiënten. Naast patiënten poliklinisch zien die door de huisarts of specialist worden verwezen, stuurt u een multidisciplinair behandelteam aan, voor die patiënten die een multidisciplinaire, medisch specialistische revalidatiebehandeling krijgen. Er is een mogelijkheid om naast uw consult functie binnen het DZ, een consult functie in de omliggende gezondheidsinstellingen te vervullen. Dit betekent dat u bijvoorbeeld eens in de twee maanden een aantal patiënten in een andere zorginstelling in de VVT-sector consulteert.


Meer over Deventer Ziekenhuis ontdekken?

Deventer Ziekenhuis dermatologen

GeopendHele dag

Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer

Bekijk meer:dermatologen

Stagiair bij indebuurt Deventer

De leukste nieuwssite van Deventer is op zoek naar een stagiair: iemand die houdt van zowel schrijven, bellen, video’s maken en fotografen. Weten of de vacature iets voor jou is, lees dan het onderstaande artikel.

indebuurt Deventer

Op zoek naar dé leukste stageplek van Deventer? Indebuurt zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Deventer. Indebuur...

Autocad 3D Ontwerper

Een Autocad 3D Ontwerper is dagelijks bezig met zijn vak, zowel zelfstandig als in teamverband. Constant ben jij bezig met de vraag, is dit de beste oplossing of zou ik het anders doen? Als ontwerper maak jij deel uit van het projectteam dat zich bezig houdt met deze vraagstelling, vooral bij het maken van complexe (grote) civieltechnisch ontwerpen. Afwisselend tussen de ontwerpen op basis van de RAW-systematiek of juist UAV-GC. Opdrachten beginnen bij het schetsontwerp en eindigen voor jou als ontwerper bij het definitieve ontwerp. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en zullen voornamelijk gericht zijn op het ontwerp van reconstructies of het inrichten van de openbare ruimte. Lees hier wat de functie-eisen voor deze baan zijn.


Meer over Eminent ontdekken?

Eminent

Oude Apeldoornseweg 47M, Apeldoorn

Praktijkopleider

Het team Praktijkopleiders is een zelfstandige organisatie-eenheid en is verantwoordelijk voor de productieresultaten en de kwaliteit in de diverse leertrajecten en kwalificatieniveaus binnen Carinova. Wij zijn ondersteunend aan diverse zorgteams en bieden ondersteuning en coaching naar studenten.

Het team draagt gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor een professioneel werkklimaat, er sprake is van reflectie, ontwikkeling en waardering. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die enthousiast, innovatief is en graag meedenkt over het leerklimaat en de leertrajecten binnen Carinova. Daarnaast het leuk vindt om vorm te geven aan alle uitdagingen die de zorg nu en in de toekomst te wachten staat. Lees hier waar jij goed in moet zijn als je in aanmerking wilt komen voor deze functie. 


Meer over Carinova WMO Diensten ontdekken?

Carinova WMO Diensten

St. Jozefplein, Deventer

Online Marketing / Advertising Specialist

Als Online Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor de strategie en uitvoering van online marketing campagnes. Jij brengt de online marketing uitvoering van onze klanten succesvol van A naar B. Je beheert campagnes op het gebied van SEA en Social Media Advertising voor opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zowel in B2C- als B2B-markten.

Je maakt een grondige analyse van het bedrijf, de markt en de beschikbare webstatistieken. Uiteraard zijn optimalisaties van websites en het verhogen van conversies jou niet vreemd. Je kunt de klant hierover adviseren. Vervolgens ga jij aan de slag met het implementeren en optimaliseren van de online marketing strategie en de uitrol van de campagnes. Lees hier meer over de werkzaamheden. 


Meer over KGOM ontdekken?

KGOM

Diepenveenseweg 147, Deventer

Stond hier niks voor jou tussen? Kijk dan even op onze vacaturepagina naar de rest van de vacatures in Deventer en omgeving.

Lees ook:

indebuurt Deventer

Op zoek naar dé leukste stageplek van Deventer? Indebuurt zoekt stagiairs!

Jááá, je leest het goed. Je kunt stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Deventer. Indebuur...

Pedro werkt altijd al vanuit huis: ‘Ik geef bijles én bak verse broden voor de buurt’

Ooit gehoord van de Portugees die via Belfast, Hawaii en Duitsland in Deventer aanbelandde? Nu wel: ...
Vakantiewerk Deventer werken in de zorg

Lucenda werkt in de zorg: ‘Een betere beslissing had ik niet kunnen nemen’

Lucenda Nieuwenhuis (24) is vakantiekracht bij Solis. ''Ik heb altijd al een zwak voor oude mensen g...
burgemeester

Karijn: Burgemeester van Deventer, een hondenbaan

Het vooruitzicht op een mooie ketting en een maandsalaris van bijna 10.000 euro vond ik aanlokkelijk...
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.