Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Solliciteren? 6 x openstaande zorgvacatures voor jou

Door Sanne Albers 30 mei 2020

Dichtbij huis werken: hoe fijn is dat? En het kan! In Deventer en omgeving zijn ontzettend veel interessante, innovatieve bedrijven die nu op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. Ook deze week zetten wij de leukste vacatures voor je op een rijtje in de categorie: zorg. Staat er niks voor jou tussen, of ben je op zoek naar een baan in een andere sector, bekijk dan onze andere vacatures.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Forensisch verpleegkundige bij Dimence Groep

Als verpleegkundige bij Dimence Groep lever je vanuit een multidisciplinair team zorg aan circa 40 patiënten verdeeld over een aantal klinische voorzieningen. Je coördineert, biedt behandeling en begeleiding aan patiënten met (forensisch) psychiatrische problematiek (de doelgroep bestaat uit patiënten met diverse juridische titels). Alles over het takenpakket lees je hier.


Meer over Dimence Groep ontdekken?

Dimence Groep zorg

Nico Bolkesteinlaan 1, Deventer

Bekijk meer:zorg

Doktersassistente

Huisartsenpraktijken Hoekstra en van Woudenberg hebben het rooster voor de zomervakantie bijna klaar. Om het helemaal kloppend te krijgen zijn we op zoek naar een doktersassistente die in de zomervakantie gedurende een paar dagen bij kan springen. Zie hiervoor de bijlage!

Je werkt samen met een andere doktersassistente, staat er dus niet alleen voor! Misschien een mooie gelegenheid om ook eens in andermans keuken te kijken? We zouden het leuk vinden om met jou in contact te komen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Lees hier meer informatie over de functie.


Meer over Huisartsenpraktijk Hoekstra ontdekken?

Huisartsenpraktijk Hoekstra huisartsen

Noorderplein 6, Deventer

Bekijk meer:huisartsen

Anios Spoedeisende Hulp

In het Deventer Ziekenhuis heb je als ANIOS op de SEH een mooie baan. Waarom? Ons ziekenhuis is groot genoeg om ambities waar te maken en overzichtelijk genoeg voor een goede werksfeer en persoonlijke aandacht. Dat maakt het werken prettig. Bovendien zijn we een topklinisch opleidingsziekenhuis. Meer over deze functie lees je op de website van het Deventer Ziekenhuis.


Meer over Deventer Ziekenhuis ontdekken?

Deventer Ziekenhuis dermatologen

GeopendHele dag

Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer

Bekijk meer:dermatologen

Begeleider C Wooncentrum Doven

Als begeleider C werk je in ons wooncentrum met cliënten met doofheid met bijkomende complexe problematiek. Samen met de cliënt maak je een SamenWerkplan waarin alle afspraken rondom begeleiding staan en waarin de doelen beschreven zijn waaraan gewerkt wordt. Jij bent het aanspreekpunt voor de cliënt en je onderhoudt het contact met alle betrokkenen (interne en externe zorgverleners, familie, vrijwilligers). Dit heeft als doel om cliënten zodanig te ondersteunen dat ze hun leven kunnen leiden waarbij ze hun mogelijkheden kunnen benutten. Jij biedt begeleiding en je voert ADL-activiteiten uit, zoals lichamelijke verzorging van cliënten. In het wooncentrum bieden we 24-uurs zorg, dus je draait ook mee in de avond- en weekenddiensten, tevens is er in de nacht een slaapdienst. Je werkt in een team met diverse collega’s (begeleiders, verpleegkundigen, gedragswetenschappers, gastvrouw/heer). Hier lees je meer informatie over je werkomgeving.


Meer over De Noorderbrug ontdekken?

De Noorderbrug zorg

Gesloten09:00 - 17:00

Oostriksdwarsweg 1, Deventer

Bekijk meer:zorg

Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV)

Atlant kijkt vooruit, is ambitieus en speelt in op de ontwikkelingen wat betreft de veranderende zorgvraag. Dit vraagt om het door ontwikkelen van teams binnen Atlant. Je biedt zorg, wonen en welzijn aan. Binnen Atlant is dit aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, aan mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Solliciteren of meer lezen? Klik dan hier.


Meer over Atlant ontdekken?

Atlant zorg

Kuiltjesweg 1, Beekbergen

Bekijk meer:zorg

Medewerker Linnenkamer

Zorggroep Apeldoorn en omstreken biedt deskundige zorg en behandeling. Van verpleging en verzorging tot geriatrische revalidatie, van crisisopname tot dagactiviteiten; bij ons vinden onze cliënten de zorg die ze nodig hebben. Die bieden we met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze. Bij onze cliënten thuis, in de buurt en als dat niet meer kan, op één van onze locaties. Wat de functie precies inhoudt, dat lees je hier.


Meer over Zorggroep Apeldoorn ontdekken?

Zorggroep Apeldoorn

Zr. Meyboomlaan 10, Apeldoorn

Lees ook:

Vakantiewerk Deventer werken in de zorg

Lucenda werkt in de zorg: ‘Een betere beslissing had ik niet kunnen nemen’

Lucenda Nieuwenhuis (24) is vakantiekracht bij Solis. ''Ik heb altijd al een zwak voor oude mensen g...
vacature Deventer

Ervaren en gedreven CNC Frezer

KKB (Klein Klouwenberg Boon) is een geavanceerde kunststof- en metaalbewerker, gevestigd in Deventer...

Vacature coördinator Meldpunt Discriminatie Deventer

Het Meldpunt Discriminatie Deventer is een lokaal meldpunt waar inwoners van de gemeente Deventer me...
tuinvrouw

Tuinvrouw Esther werkt fulltime in de frisse buitenlucht: ‘Non-stop sproeien is niet meer van deze tijd’

De afgelopen vijf weken was tuinvrouw Esther uit de running doordat ze geveld was door corona. Nu pa...

Pedro werkt altijd al vanuit huis: ‘Ik geef bijles én bak verse broden voor de buurt’

Ooit gehoord van de Portugees die via Belfast, Hawaii en Duitsland in Deventer aanbelandde? Nu wel: ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.