Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Parttime vacatures! 4 x hier in Deventer kun jij solliciteren

Door Sanne Albers 28 november 2020

Parttime werken in Deventer: hoe fijn is dat? En het kan! In Deventer zijn ontzettend veel interessante, leuke bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar parttime medewerkers. Ook deze zaterdag zetten wij de leukste vacatures voor je op een rijtje.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Redacteur bij de Gezondheidsdienst voor Dieren

Als redacteur ben je de spin in het web. Je neemt interviews af, organiseert redactievergaderingen en redigeert teksten. Je schrijft voor verschillende klantgroepen, zoals dierenartspraktijken, dierhouders en overheid en werkt nauw samen met collega’s van andere afdelingen. Samen met je collega-redacteur zorg je voor de planning en productie van de klantmagazines en e-mailnieuwsbrieven van GD. Meer weten over de kerntaken van de functie? Klik dan hier.

Hond2
Foto: Pexels

Medewerker Facilities bij Go Ahead Eagles

Trouw, betrokken en fanatiek. Het is de beste manier om supporters van Go Ahead Eagles te omschrijven. Met dezelfde passie en gedrevenheid werkt ook het personeel van Go Ahead Eagles dagelijks aan het waarborgen van de authentieke clubcultuur. Om het team te versterken, is Go Ahead Eagles op zoek naar zowel een fulltime (40 uur per week) als een parttime (circa 20 uur per week) medewerker facilities / terreinonderhoud (sportvelden).

go-ahead-eagles-kampioen-anp
Foto | ANP

Meer over Go Ahead Eagles ontdekken?

Go Ahead Eagles entertainment

Vetkampstraat 1, Deventer

Bekijk meer:entertainment

Secretaresse Naviva Kraamzorg

De kraamzorg zoals we die in Nederland kennen, is uniek in de wereld. Tijdens en na de geboorte bereiden wij moeder, kind en gezin voor op een gezond en gelukkig leven. De kraamzorg is altijd in beweging en is een kraamkamer voor vernieuwende concepten, methoden en werkwijzen. Naviva is trots op haar rol als koploper in de kraamzorg. Wij willen vooruit: in kwaliteit en kwantiteit. En daar hebben we jou bij nodig!

Foto: Pexels

Meer over Naviva Kraamzorg ontdekken?

Naviva Kraamzorg thuiszorg

Geopend08:30 - 17:00

Keulenstraat 19, Deventer

Bekijk meer:thuiszorg

Wijkverzorgende IG Keizerslanden

Als Wijkverzorgende IG werk je zelfstandige diensten in de wijk en kun je de cliënt in het gehele proces ondersteunen. Hoewel het werken in de thuiszorg om een zekere zelfstandigheid vraagt, sta je er nooit alleen voor. De collega’s uit ons team staan voor elkaar klaar en denken met elkaar mee om de beste kwaliteit van zorg te kunnen verlenen. In ons team is geen dag hetzelfde. In het zelfstandig functionerende team werken wij naar het principe: “zo lang mogelijk thuis”. Je bent dan ook, als onderdeel van het team, op zoek naar kansen en mogelijkheden voor de cliënt waarin kwaliteit van zorg belangrijk is. Meer weten over de functie? Klik dan hier.

Meer Deventer vacatures bekijken?

Dat kan op onze vacaturepagina. PS Je kunt momenteel solliciteren voor de allerleukste vacature in Deventer: stagiair bij indebuurt Deventer. 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.