Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaar om te solliciteren? Deze vacatures staan nu open in Deventer

Door Janneke Pol 26 september 2020

Betrap je jezelf erop dat je steeds vaker door nieuwe vacatures scrolt? En werk jij het liefst in je eigen stad? Wij helpen je een handje met een overzicht van vacatures in Deventer. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Een flitsende baan

Als monteur ben je bezig met het installeren van bliksemafleiderinstallaties op uiteenlopende gebouwen. Van woonhuizen en monumenten, tot high-tech computercentra. En ook bij vooraanstaande objecten zoals Schiphol, Radboud Ziekenhuis, Paleis ’t Loo en dergelijke.
Deze gevarieerde werkzaamheden worden meestal met z’n tweeën en (na de opleiding) soms alleen uitgevoerd. Je bent regelmatig met een nieuwe opdracht bezig (geen week is hetzelfde). En als vakman ben je het visitekaartje van ons bedrijf.

Een flitsende baan: Monteur Buitendienst

Als monteur ben je bezig met het installeren van bliksemafleiderinstallaties op uiteenlopende gebouw...

Werkstrafbegeleider

Foto|Pexels

Door uitbreiding van de locaties waar werkstraffen uitgevoerd gaan worden in de komende periode zoeken we in Deventer een (ervaren) Werkmeester / Begeleider Werkstraf. Op de nieuwe locaties worden door personen met een werkstraf laagdrempelige werkzaamheden uitgevoerd. Het is de taak van de Werkmeester / Begeleider om er voor te zorgen dat de werkzaamheden op een juiste manier worden uitgevoerd.

Werkmeester Werkstraf

Matchpartner Dienstverband: Branche: Standplaa...

Meewerkend kok bij Huis Vermeer

huis vermeer
Foto | Facebook Huis Vermeer

Grand Boutique Hotel- Restaurant Huis Vermeer is per direct op zoek naar een ondersteuning in de keuken voor in de avonduren, vijf dagen in de week voor 30 tot 40 uur per week. Ben jij die geschikte kok? Check de vacature!

Meewerkend kok

Get Work B.V. Dienstverband: Branche: Standpla...

Online marketeer

Beeld|MIMIK

Als Online Marketeer bij MIMIK ben jij verantwoordelijk voor het bereiken van onze doelgroepen via verschillende online kanalen. Je houdt je bezig met SEA, SEO, social media, google grants/ads, email- en contentmarketing. Daarnaast hou je onze website bij en zorg je er wekelijks voor dat het nieuwe filmprogramma online komt te staan. Check hier de hele vacature!

Logistiek medewerker

Foto|Pexels

Orderpicken en orders accuraat verwerken in het magazijn? Dan is deze vacature iets voor jou! Bekijk ‘m hieronder:

Logistiek medewerker

Olympia Dienstverband: Branche: Standplaats: ...

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.