Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Joe! 6 x leuke HBO vacatures in Deventer

Door Sanne Albers 25 januari 2020

Op zoek naar een baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten 6 leuke HBO vacatures in Deventer op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen? Kijk dan even bij de andere vacatures!

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Senior Adviseur Communicatie

vacatures
Foto | Pexels

Als senior adviseur zet je je in om bibliotheken verder op weg te helpen bij hun positionering als de maatschappelijke plek in de samenleving. Je speelt een verbindende en adviserende rol rondom thema’s zoals laaggeletterdheid, cultuureducatie en 21e-eeuwse vaardigheden. Klinkt dat interessant? Klik dan hier.

Junior Belastingadviseur

werk-vacatures-laptop

Belastingadvies saai? Niet bij TweeDee. De junior belastingadviseur van team TweeDee werkt voor echte ondernemers met interessante verhalen en mooie bedrijven. De klantenkring bestaat uit familiebedrijven, retailers, slimme eenpitters in de start-up fase, sociale ondernemers en groter MKB ondernemers. Solliciteren? Dat kan hier.

Content specialist

Als content specialist bij Kamphorst ga je samen met het team aan de slag met het bedenken van een contentstrategie, gebaseerd op de verschillende identiteiten van je doelgroep. Vervolgens creëer je online content, zowel teksten als beeldmateriaal, voor de 10 diverse platformen binnen de organisatie. Leuk toch? Solliciteren kan hier.

Verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist ben je samen met de hoofdbehandelaar verantwoordelijk voor het hele behandeltraject. Je hebt zelfstandig contact met de patiënt tijdens de behandeling en in het palliatieve traject. Darbij verricht je diagnostiek, doe je vervolgcontroles en bespreek je de uitslagen en behandelvoorstellen. Interesse? Klik dan hier.

Tekenaar sprinkleinstallaties

Als engineer werk je in een projectteam met andere technici en een projectleider. Je zorgt ervoor dat projecten succesvol opgeleverd worden. Je gaat aan de slag met het ontwerpen en doorrekenen van nieuwe sprinklerinstallaties en het verzorgen van benodigde materialen. Het tekenen/modelleren vindt plaats in Revit. Meer weten? Klik dan hier.

Web Developer / net-ontwikkelaar

Als Web Developer bij Stipp ga je bezig met het ontwikkelen van webapplicaties platformen, kennisbanken en apps. Daarnaast ga je in samenwerking met klanten projecten ontwikkelen. Solliciteren kan via de website.

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Page 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.