Hey hallo leuke baan! Deze 5 vacatures vonden wij voor jou in Deventer

Door Simone Groot Lipman 12 februari 2018

Ben je op zoek naar een (bij)baan in Deventer? We helpen je graag op weg en hebben de vijf leuke vacatures in Deventer voor je op een rijtje gezet. Zit jouw droomjob er niet tussen, kijk dan even bij de andere Deventer vacatures!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Communicatie- en marketingadviseur

vacature-communicatie

Servicebureau in Schalkhaar van de Parabool zoekt een communicatie- en marketingadviseur voor 24 uur per week. Heb je minimaal vijf jaar ervaring in de communicatiewereld en ben je creatief en nuchter? Dan is deze job wat voor jou!

De Parabool thuiszorg

vandaag gesloten

Colmschaterstraatweg 6A, Schalkhaar

Bekijk meer:thuiszorg

Hulp bediening

vacature-roasted
Foto: Facebook Roasted

Restaurant Roasted is pas open in Deventer. Ze hebben meer handen nodig en daarom zoeken zij hulp in de bediening! Dus ben jij iemand die ontzettend enthousiast wordt van lekker eten en drinken, hard werken en op zoek is naar een bijbaan? Wacht dan niet, en stuur je cv op.

Roasted restaurants en horeca

nu open11:00 - 23:30

Golstraat 10-12, Deventer

Bekijk meer:restaurants en horeca

Verkoper Bristol

vacature-bristol
Foto: ANP

Zoek je een leuke baan voor minimaal 12 en maximaal 32 uur per week? Bristol zoekt namelijk een parttime verkoper/ster die geen bezwaar heeft tegen het werken op koopavonden, zaterdagen en/of zondagen. Je bent resultaatgericht en weet van aanpakken. Lees hier meer over de vacature.

Bristol schoenenwinkels

nu gesloten09:30 - 17:30

Boreelplein 2, Deventer

Bekijk meer:schoenenwinkels

Bediening

vacature bediening

Wegens gezellige drukte zoekt Bistro De Rode Kater versterking voor het team voor 1 à 2 dagen in het weekend. Je werkt op vrijdag of zaterdag avond en of middag en doet alle voorkomende werkzaamheden die bij het serveren van gasten horen. Huiselijke gezelligheid met een professioneel tintje. Wil je graag bij dit kleine maar zeker gezellige team horen? Solliciteer dan op deze vacature.

Bistro De Rode Kater cafés

nu gesloten12:00 - 22:00

Grote Kerkhof 25-26, Deventer

Bekijk meer:cafés

Verkoper Bever

verkoper-bever
Foto: Facebook Bever

Ben je op zoek naar een bijbaan? Bever zoekt namelijk een klantvriendelijke verkoper voor 3 tot 15 uur in de week. Dus ben je gek op buiten en sport? Dan past dit in je straatje. En het leuke is: je krijgt ook nog eens 20% personeelskorting.

Bever speciaalzaken

nu gesloten09:30 - 17:00

Boreelplein 48, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken