Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Fluitend naar je werk: de 5 leukste vacatures in Deventer op dit moment

Door Simone Groot Lipman 10 november 2017

Zin om aan de slag te gaan? Wij hebben de leukste Deventer vacatures van dit moment op een rijtje gezet. Wat dacht je van een baan bij een pannenkoekenrestaurant? Ben je een kei in kerstkaarten sorteren? Of ligt je talent meer in je verkoop-skills? 

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Hulpkrachten bij Intratuin

kerst-intratuin
Foto: Facebook Intratuin Deventer

Intratuin Deventer zoekt meerdere hulpkrachten rondom de kerstperiode. Er is een vacature voor achter de kassa, voor kerst en in de tuinwinkel. Er is genoeg werk aan de winkel dus! Het gaat met name om de koopavonden (vrijdagavond), zaterdag en zondag. Dus ben je flexibel inzetbaar en klantvriendelijk? Kan dan even tussen deze drie vacatures.


Meer over Intratuin ontdekken?

Intratuin tuincentra

Geopend09:30 - 18:00

Weg door Zuid-Salland 1, Deventer

Bekijk meer:tuincentra

Sorteren en coderen

kerstkaarten
Foto: ANP

Nu we het toch over kerst hebben: wat is kerst zonder kerstkaarten? Nostalgie! Je kunt bij Sandd kerstkaarten coderen en sorteren. Ben jij in december op zoek naar dé perfecte tijdelijke baan waarbij je alvast in de kerstsfeer komt door de gezellige muziek en werksfeer? Je bent vijf dagen per week flexibel inzetbaar en handig met computer. Benieuwd? Lees dan hier verder.


Meer over Sandd ontdekken?

Sandd zakelijke dienstverleners

Harderwijkerstraat 19 , Deventer

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Hondenoppas gezocht

hondenoppas

Zit oppassen in je bloed en kun je heel erg goed met honden omgaan? Dan is dit bijbaantje misschien echt iets voor jou! Victoria uit Deventer doet namelijk een oproepje op care.com voor een oppas voor haar hond.

Ik zoek een lieve en verantwoordelijke hondenoppas. Idealiter heb je al ervaring met hondenverzorging en kun je die ervaring aantonen. Stuur ons een bericht als je interesse hebt. Ik zou graag in contact willen komen met iemand die graag mijn hond wilt leren kennen. Ze is zo leuk en lief eigenwijs. Een knuffelkont! Het gaat om de donderdag de hele dag.  Met vriendelijke groet, Victoria.

Denk jij geschikt te zijn? Meld je dan hier aan en reageer op Victoria’s oproepje.

Bediening

pannenkoeken

Ben je een groot fan van pannenkoeken? Dan is deze (bij)baan wat voor jou. Ot & Sien zoekt een enthousiaste flexibele representatieve duizendpoot met ervaring in de bediening. Interesse? Lees dan snel hier verder.


Meer over Ot & Sien ontdekken?

Ot & Sien pannenkoekenrestaurants

Geopend12:00 - 20:30

Brink 64B, Deventer

Bekijk meer:pannenkoekenrestaurants

Filiaalmanager

bed
Foto: Facebook totaalBED

Is slapen jouw grootste hobby? TotaalBED zoekt een fulltime filiaalmanager. Je hebt hbo werk- en denkniveau en kunt in je dagelijks werk vertrouwen op je commercieel inzicht en de ervaring die je hebt opgedaan in een eerdere (leidinggevende) verkoopfunctie in de retail. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van jouw eigen filiaal, hoe tof is dat!


Meer over TotaalBED ontdekken?

TotaalBED speciaalzaken

Geopend09:30 - 17:00

Essenstraat 11, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.