Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x flexwerken in cafés in Deventer

Door Simone Groot Lipman 7 september 2017

Ben je jouw woonkamer ook zat na een harde dag thuiswerken of scripties schrijven? Ga flexwerken in Deventer. ‘Gewoon’, in koffiebars en gezellige cafés. Wat volgens ons echt goede (gratis!) werkplekken zijn? Dat hebben we voor je op een rij gezet:

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Missen we een toplocatie? Laat het ons weten, dan vullen we aan!

Mr. & Mr. Espressobar

mr-en-mr-espressobar
Foto: Mr & Mr Espressobar

Kun je niet werken zonder een verdomd goed bakkie? Dan is Mr. & Mr. Espressobar aan de Kleine Overstraat de plek voor jou. Lekker knus en in huiselijke sferen werken. Alle tafels zijn voorzien van een stopcontact én er is gratis Wifi. Schrijver Juliëtte Rosenkamp komt hier graag om te werken. ”De koffie is er goed, de eigenaren zijn aardig en je kunt er in alle rust werken. Tip: vergeet dan vooral niet de limoncello taart erbij te bestellen.”


Meer over Mr. & Mr. Espressobar ontdekken?

Mr. & Mr. Espressobar koffiebars

Vandaag gesloten

Kleine Overstraat 9, Deventer

Bekijk meer:koffiebars

Deventer Schouwburg

flexplek schouwburg
Foto: flexplek.nl

In de Stadsfoyer van de Deventer Schouwburg kun je flexwerken. Er zijn maar liefst 40 plekken aanwezig. Ruimte zat om nog makkelijk je zakelijke relaties te ontvangen. Het is helemaal gratis, zelfs de wifi. Reserveren is niet nodig, je kan gewoon binnen wandelen. Het kost je hooguit een kopje koffie of een lunch van Kar-ma. En naast jou, zijn er nog heel veel andere ondernemers, kun je meteen netwerken! Je kan er terecht van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.


Meer over Deventer Schouwburg ontdekken?

Deventer Schouwburg theaters

Gesloten08:30 - 17:30

Leeuwenbrug 2, Deventer

Bekijk meer:theaters

Coffee Together

coffee together
Foto: indebuurt Deventer

Wij hadden laatst ons werkoverleg bij Coffee Together en dat beviel ons erg goed. Beneden bij de bar ben je op je plek voor een beetje geroezemoes. Wil je wat meer rust voor bijvoorbeeld een overleg? Kies dan voor een plekje boven, gezellig aan het raam. Stopcontacten en gratis Wifi aanwezig! Zo werkt onze local én ondernemer Sietske de Waard hier ook graag tijdens een flexwerkdag. Dus heb je zin om aan je projecten te werken, maar heb je liever wat collega ondernemers om je heen? Deze flexwerk dagen zijn bedoeld voor jonge creatieve/sociale ondernemers die behoefte hebben aan ‘samen’. Ben je benieuwd? In de Facebookgroep Ondernemersbrouwerij Deventer kun je meer lezen over de maandelijkse meetings.


Meer over Coffee Together ontdekken?

Coffee Together koffiebars

Op aanvraag

Lange Bisschopstraat 40, Deventer

Bekijk meer:koffiebars

Bibliotheek

bibliotheek-ruime
Foto: Facebook Bibliotheek Deventer

Heb je wat uitzoekwerk te doen en moet je écht even knallen? Om in alle rust aan je opdrachten te werken, is de Bibliotheek een uitstekende plek om een dagje te werken. Er zijn genoeg plekken, maar het leukste plekje is toch wel voor het raam met uitzicht op de Waag. Het duurt nog wel écht even, maar straks kun je terecht bij de nieuwe Bibliotheek aan de Stromarkt. Vind daar een rustige werkplek, of geniet op de binnenplaats en bestel dan in het nieuwe eetcafé een lekker bakkie koffie bij Joop.


Meer over De Bibliotheek Deventer ontdekken?

De Bibliotheek Deventer bibliotheken

Gesloten09:00 - 20:00

Stromarkt 18, Deventer

Bekijk meer:bibliotheken

Bagels en Beans

werk-bagels-en-beans
Foto: Facebook Bagels & Beans Keizerstraat

Eerder tipte local Susan Muskee deze zaak vanwege haar favoriete bagel, maar vooral ook omdat ze er zo fijn kan werken. Met je laptop, en een heerlijke bagel ‘on the side’ is het hier prima vertoeven. Voor de echte liefhebber: probeer de nieuwe ‘insectenbagel’ eens.


Meer over Bagels & Beans ontdekken?

Bagels & Beans ontbijtrestaurants

Gesloten09:00 - 17:30

Keizerstraat 9, Deventer

Bekijk meer:ontbijtrestaurants
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.