Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baan zoekt sollicitant: van salestalent tot brood verkoopmedewerker in Deventer

Door Simone Groot Lipman 13 september 2017

Baan zoekt sollicitant! Er zijn ontzettend veel leuke parttime én fulltime banen in Deventer. Dus, ben jij op zoek naar een (bij)baantje? Solliciteren maar! 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Medewerker conference en events

sales-ijsselhotel
Foto: Pixabay

Ben jij een enthousiast binnendienst sales talent die flexibel en stressbestendig is? IJsselhotel Deventer zoekt een medewerker conference en events voor 30-38 uur. Je bent verantwoordelijk voor de complexe groepsaanvragen: je pakt de leads op die via accountmanagement, de website of simpelweg via de telefoon binnenkomen. Dit doe je voor Sandton IJsselhotel in Deventer, maar ook voor Sandton De Roskam in Rheden.


Meer over Sandton IJsselhotel ontdekken?

Sandton IJsselhotel hotels

GeopendHele dag

Worp 2, Deventer

Bekijk meer:hotels

Brood verkoopmedewerker

brood-jumbo
Foto: ANP

Jumbo Boreel zoekt een verkoopmedewerker op de brood afdeling voor 24 uur in de week. Het is handig als je over werkervaring beschikt in de detailhandel. Je bent flexibel inzetbaar en nog belangrijker: klantvriendelijkheid. Herken je je zelf hier in? Bekijk dan hier de vacature.


Meer over Jumbo Boreel ontdekken?

Jumbo Boreel supermarkten

Geopend08:00 - 20:00

Boreelplein 4, Deventer

Bekijk meer:supermarkten

Teammanager

manager
Foto: Pixabay

Voor de afdeling Ondernemen en Vergunningen zoekt Gemeente Deventer een Teammanager voor 36 uur per week. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de resultaten van het team, bestaande uit 60 medewerkers. Het team maakt initiatieven mogelijk. Dus ben je strategisch, analytisch en besluitvaardig? Solliciteer dan uiterlijk 24 september op deze functie.


Meer over Gemeente Deventer ontdekken?

Gemeente Deventer gemeentediensten

Vandaag gesloten

Grote Kerkhof 1, Deventer

Bekijk meer:gemeentediensten

Oppasbaantje

oppassen
Foto: Oppassen.nl

Zit oppassen in je bloed en kun je heel erg goed met kinderen omgaan? Dan is dit bijbaantje misschien echt iets voor jou! Mama Marieke uit Deventer doet namelijk een oproepje op oppassen.nl voor een oppas voor haar 5-maand oude baby en 7-jarige dochter.

”Wij zijn op zoek naar een lieve, duidelijke oppas die zowel voor een baby van nu 5 maanden en een meisje van 7 jaar wil zorgen als wij een keer een avond weg zijn.”

Denk jij geschikt te zijn? Meld je dan hier aan en reageer op Marieke’s oproepje.

Receptioniste

receptionist-tactus
Foto: Pixabay

Tactus is specialist op het terrein van verslavingszorg. Zij bieden hulp aan mensen die in de problemen zijn gekomen of dreigen te komen door alcohol, drugs, medicijnen, gokken, gamen, eten of een combinatie daarvan. Ze zijn op zoek naar een receptioniste voor 12 tot 20 uur in de week. Dus ben je klantvriendelijk en communicatief sterk? Dan is deze functie wellicht wat voor jou! Solliciteer snel, want de gesprekken vinden volgende week plaats.


Meer over Tactus ontdekken?

Tactus dienstverlening

Vandaag gesloten

Keulenstraat 3, Deventer

Bekijk meer:dienstverlening
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.