Aan het werk in Deventer: 5 x toffe vacatures

Door Simone Groot Lipman 8 december 2018

Is jouw goede voornemen voor het nieuwe jaar om een leuke nieuwe baan te vinden? Wij hebben een lijstje gemaakt met een aantal uitdagende vacatures in Deventer, zo kun je lekker op de fiets naar je werk. Hopelijk zit jouw dreamjob hiertussen!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Stagiair(e) indebuurt

werken-indebuurt

Ben je op zoek naar een toffe stage in Deventer? Goed nieuws, want je kunt nu stage lopen bij de allerleukste nieuwssite van Deventer. Voor deze stage heb je een hbo- of wo-opleiding zoals journalistiek of communicatie of een andere mediaopleiding nodig. Je krijgt een volwaardige rol binnen het team en je hebt collega’s die je begeleiden. Hieronder lees je meer over de stage:

laptop-indebuurt-stage
Topper

Stagiair(e) voor indebuurt Deventer

De Persgroep
Stage - Geplaatst op 08 dec 2018

Manager Sales

sales-ijsselhotel

Ben jij die gedreven Manager Sales die uitstekend zijn of haar weg vindt binnen de dynamiek van een retail-organisatie? En vind jij de uitdaging in het coachen, sturen, inspireren en begeleiden van een team van 5 man sterk. En daarnaast ook in het optimaliseren van operationele sales processen? Dan is Auping op zoek naar jou!

auping

Manager Sales

Koninklijke Auping
Fulltime - Geplaatst op 08 dec 2018

Koninklijke Auping speciaalzaken

Nu gesloten08:30 - 17:00

Maagdenburgstraat 26, Deventer

Bekijk meer:speciaalzaken

Secretaresse

school-werk-laptop

Heb jij een service gerichte instelling en ben je graag de befaamde spin in het web? Dan zoekt Witteveen+Bos jou! Zij zijn namelijk op zoek naar twee secretaresses voor onze business lines Infrastructuur en mobiliteit en Delta’s, kusten en rivieren. De functie voor de sector Infrastructuur en mobiliteit is voor 36-40 uur per week en de functie voor de sector Delta’s, kusten en rivieren is voor 32-40 uur per week.

laptop-office

Secretaresse

Witteveen+Bos
Fulltime - Geplaatst op 08 dec 2018

Witteveen+Bos zakelijke dienstverleners

Van Twickelostraat 2, Deventer

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

Teamcoach

carinova
Foto | Facebook Carinova

Carinova zoekt een teamcoach! De zorg binnen Carinova is georganiseerd in zelfstandig werkende teams. Elk team heeft een teamcoach die ondersteunt, helpt bij de gewenste ontwikkelingen en bij het behalen van resultaten. Afhankelijk van het dienstverband ondersteunt een teamcoach gemiddeld 15 teams. Bekijk hier de vacature:

thuiszorg carinova

Teamcoach Carinova

Carinova
Fulltime_parttime - Geplaatst op 08 dec 2018

Carinova thuiszorg

Op aanvraag

Zwolseweg 180, Deventer

Bekijk meer:thuiszorg

Opleidingsdocent

saxion deventer

Ben jij de opleidingsdocent die, samen met docenten van het paboteam, de studenten van Saxion tot enthousiaste en vernieuwende leraren basisonderwijs opleidt? Hogeschool Saxion is op zoek naar iemand met een accent op taalonderwijs en handschriftontwikkeling en die als leerkracht ervaring in het basisonderwijs heeft opgedaan. Interesse?

saxion docent

Opleidingsdocent

Saxion
Parttime - Geplaatst op 08 dec 2018

Saxion opleidingen

Nu gesloten07:30 - 22:00

Handelskade 75, Deventer

Bekijk meer:opleidingen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.