Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De verkeersregelaars van QuickTraffic BV helpen je op weg

Aangeboden door QuickTraffic B.V. 21 juni 2019

Je kent het vast wel. Je rijdt naar je werk, maar wordt door wegwerkzaamheden omgeleid. Een verkeersregelaar helpt je vervolgens de goede kant op en zorgt voor de doorstroming en veiligheid. Grote kans dat deze verkeersregelaar in dienst is van het Deventer bedrijf QuickTraffic BV van Eddy Verschuren en Diane IJbema. Zij zorgen voor een groot deel voor de verkeersregelaars in deze regio.

Wat is het verkeer zonder goede doorstroming en veiligheid? Eddy en Diane zijn sinds februari 2017 eigenaar van QuickTraffic BV. Zij zorgen er met hun verkeersregelaars voor dat het verkeer 7 dagen per week en 24 uur per dag goed kan doorstromen. Tijdens wegwerkzaamheden, calamiteiten en evenementen.

Snelle groei

Eddy en Diane hebben met hun bedrijf een snelle groei doorgemaakt. Sinds begin van dit jaar zijn ze ook eigenaar geworden van JOB4S verkeersregelaars in Zutphen. Samen vormen ze een sterk team. Eddy komt van oorsprong uit het westen van het land, Diane uit het oosten. “We hebben soms een andere visie op zaken”, vertelt Eddy, “en zijn daarnaast ook kritisch naar elkaar.”

Sociaal bedrijf

Diane en Eddy zijn trots op hun PSO certificering (keurmerk sociaal ondernemen). “We zijn sociaal ondernemer”, zegt Diane. “We vinden de belangen van onze mensen heel belangrijk. Dat zie je ook terug in de arbeidsvoorwaarden. Het loon is bovengemiddeld in deze sector en we hebben bonussen voor speciale werktijden. Bovendien is er weinig verloop onder onze mensen.”

Werknemers mogen bij QuickTraffic zelf hun beschikbaarheid opgeven op welke dagen ze het liefst worden ingepland. “Mensen kunnen voor donderdag doorgeven op welke dagen ze het liefst werken”, vertelt Diane. “Aan de hand van die voorkeuren maken we een planning.”

Respect met de grote ‘R’

QuickTraffic krijgt geregeld te horen dat hun verkeersregelaars betrokken zijn, vriendelijk, respectvol en bovendien op afroep snel inzetbaar. “Respect met de grote ‘R’ is een eigenschap die bij alle medewerkers van QuickTraffic tot uiting komt in al hun denken, handelen en communiceren.”

Niet bang voor een buitje

De vraag naar verkeersregelaars is op dit moment groot. Ook QuickTraffic BV is op zoek naar nieuwe mensen. Ben je nieuw in het vak? Dan regelen ze de opleiding voor je of heb je je pas voor beroepsverkeersregelaar al, dan willen ze ook graag een gesprek met je aangaan. Om bij QuickTraffic te werken moet je wel houden van buiten zijn en niet bang zijn voor een regenbuitje.


Meer over QuickTraffic B.V. ontdekken?

QuickTraffic B.V. auto en mobiliteit

Appelstraat 44, Deventer

Bekijk meer:auto en mobiliteit

adv.