Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niecky: ‘Ik wist altijd al dat ik een eigen kapperszaak wilde’

Aangeboden door Niecky’s 29 maart 2019

Een jaar geleden was het zo ver voor Niecky: haar eigen hairstudio Niecky’s aan de Bokkingshang in hartje Deventer. “Inmiddels zie ik klanten tevreden terugkomen. Dat is waar ik het voor doe natuurlijk.”

Niecky’s wist altijd al dat haar eigen zaak een feit zou worden. “Het ondernemersbloed stroomt door mijn aderen, wat niet vreemd is aangezien dat met de paplepel is ingegoten. Ik kom uit een ondernemersfamilie van hard werken en niet klagen. Die mentaliteit zit in mij, voeg daar een gezonde dosis nuchterheid aan toe en mijn basis is gelegd.” Ervaring in het kappersvak was er ook al, want ze werkte hiervoor tien jaar bij Kapsalon De Worp in Bathmen. Een jaar geleden was het tijd voor een nieuw avontuur. 

nieckys
Foto: indebuurt Deventer

Een jaar geleden

Op de eerste lentedag van 2018 gingen de deuren van Hairstudio Niecky’s open. “Uiteraard eerst een feestelijke openingsdag maar daarna begon het avontuur toch echt, inclusief alle onzekerheden en spanningen die bij een jonge ondernemer horen.”

nieckys

Eigen team

Nu een jaar later kijkt de onderneemster met trots terug naar haar eerste jaar. “En dat niet alleen, want inmiddels heb ik een eigen team waar ik met veel plezier leiding aan geef. Mariska is topstylist en Romee is in opleiding voor haar- en nagelstyliste. De meiden zijn een aanvulling op wat ik neer wil zetten en daardoor groei ik en groeit mijn zaak. Het interieur van Niecky’s past ook precies bij mij en is een weerspiegeling van wie ik ben.

Niecky's 2
Foto: Niecky’s

Vertrouwen

Het harde werken werpt zijn vruchten af voor Niecky. “Inmiddels zie ik klanten tevreden terugkomen. Dat is waar ik het voor doe natuurlijk. Het kappersvak is wie ik ben en mijn klanten ervaren mijn eerlijke kijk op hun haar en wensen.” Ook de band die zij opbouwt met haar klanten is erg belangrijk. “Dat schept vertrouwen en is iets heel moois. Om het samen te vatten: het was een indrukwekkend jaar. Kom maar op met de komende jaren!”

Winnen

Om het 1-jarig bestaan te vieren, heeft Niecky een toffe actie. Like en deel de Facebookpost hieronder en maak kans op een waardebon ter waarde van 23, 50 en zelfs 100 euro.

nieckys

Maak kans op waardebon bij Niecky’s

Wie jarig is, trakteert! Niecky's Hair & Nails bestaat 1 jaar. Maak kans op een waardebon van €100, ...

Deze leuke meiden doen met alle liefde jouw haar en nagels

Even voorstellen: de twee nieuwe meiden van Niecky's, dé kapperszaak van Deventer. Met alle liefde g...

Meer over Niecky’s ontdekken?

Niecky’s kappers

Gesloten10:00 - 20:00

Bokkingshang 3, Deventer

Bekijk meer:kappers

adv.