MIOBI bestaat dit weekend alweer één jaar!

Aangeboden door MIOBI 3 juli 2019

Vorig jaar juli opende Kelvin zijn eigen zaak met exclusive brands aan de Lange Bisschopstraat. En na een jaar kan hij zeggen: “We zijn enorm gegroeid. We zijn gestart met 8 merken, eind dit jaar zullen dit er al 14 zijn. Ik ben daar best trots op, want er wordt echt keihard gewerkt om dit te bereiken.”

Allerlaatste trends

Vorig jaar opende Kelvin zijn eigen kledingzaak met Nederlandse merken. Onder meer Black Bananas, XPLCT Studios, Off The Pitch en Malelions. MIOBI richt zich op een vrij brede doelgroep. “Het is geen mannenwinkel, maar echt unisex”, benadrukt Kelvin. “Met merken voor een doelgroep van 16 tot 35 jaar. En ik richt me op de allerlaatste trends, dat wat NU is hangt NU in de winkel. Elke week krijgen we wel weer wat nieuws binnen, zo kun je mensen altijd de mooiste en nieuwste dingen laten zien. Ik wil knallen en een winkel hebben waar mensen graag komen!”

 

One-stop shop

Maar Kelvin is nog lang niet klaar met het realiseren van zijn droom. “Er komen gedurende het jaar steeds meer merken bij. In augustus krijgen we een schoenenwand en vanaf september/oktober hebben we ook kinderkleding van Black Bananas.” Zo brengt hij zijn wens voor een complete one-stop shop steeds meer in de praktijk. “Al deze ontwikkelingen zijn allemaal kleine stapjes om mijn visie op een MIOBI met een compleet assortiment te realiseren. We hebben steeds meer diversiteit en diepgang in het assortiment dat we aanbieden.”

 

Feestje

MIOBI viert het weekend van 6 en 7 juli het 1-jarig bestaan in het pand aan de Lange Bisschopstraat 36. Ben jij er bij? Iedereen is welkom. Een DJ draait aan de knoppen en op zondag maakt een kapper je outfit compleet met een fris kapsel! Voor alle bezoekers is er een hapje en drankje. Woon je niet in de buurt, kijk dan even in de webshop.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door MIOBI. Meer over MIOBI ontdekken?

MIOBI kledingwinkels

Geopend12:00 - 18:00

Lange Bisschopstraat 36, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.