Directeur Mühip van familiebedrijf totaalBED: ‘Wij zien de klant als familie’

Aangeboden door TotaalBED Deventer

Mühip Kartal van totaalBED
Mühip Kartal van totaalBED

Als een blok in slaap vallen en dan fris en fruitig opstaan de volgende ochtend. Dat willen we allemaal wel. Familiebedrijf totaalBED zorgt hier al 20 jaar lang voor, én dat moet natuurlijk feestelijk gevierd worden met ons Deventenaren. 

totaalBED wordt gerund door Mühip Kartal én zijn drie broers. Toen ze totaalBED startten in 1998, hadden ze nooit durven dromen dat hij twintig jaar later gewoon 21 vestigingen door heel Nederland zou hebben. ”Dit is echt een fantastische mijlpaal, om al 20 jaar lang mensen lekker te laten slapen!” En daarom trakteren ze op feestelijke aanbiedingen en leuke cadeaus! Lees snel verder:

totaalBED

Iedereen is familie

Volgens Mühip is een goede prijs natuurlijk belangrijk, al zit de kracht voornamelijk in de kwaliteit en de persoonlijke service.”We zien medewerkers en klanten dan ook echt als familie van totaalBED”, vertelt de ondernemer met een glimlach. ”We hebben niet alleen collega’s en klanten die al sinds het begin bij ons werken en shoppen, ook de leveranciers leveren al sinds het begin bij ons. Doordat we elkaar al zo lang kennen, vertrouwen we elkaar en weten we precies wat we aan elkaar hebben.”

Collecties inkopen doet hij ook nog steeds graag zelf, vooral om te weten wat totaalBED verkoopt. ”Dat het de beste kwaliteit is, voor de beste prijs. Onze slaapkamermeubels, bedden en matrassen worden dan ook hoofdzakelijk gemaakt bij onze vaste en betrouwbare leveranciers uit Nederland, Duitsland, Litouwen en België.”

totaalBED

Unieke informele sfeer

De persoonlijke omgang die Mühip zo belangrijk vindt, ervaar je ook in de winkels. ”Nieuwe collega’s worden, naast hun specialistische kennis, geselecteerd op loyaliteit, humor en klantgericht werken. Zo behouden we onze unieke informele sfeer bij totaalBED. We willen dat je je snel bij ons thuis voelt en op je gemak bent. Op eigen houtje rondsnuffelen of een uitgebreide rondleiding, alles is mogelijk. Zolang jij je er maar prettig bij voelt.”

totaalBED

Van soepel tot lekker stevig

Het is natuurlijk superfijn dat je zo op je gemak wordt gesteld, maar wanneer je bij totaalBED binnenstapt wandel je letterlijk dromenland binnen. Boxsprings en ledikanten, tienerbedden, matrassen en lattenbodems, kasten en beddengoed: de winkel heeft álles op het gebied van slaapkamers waar je bij wegdroomt. ”Door onze passie voor ontwikkeling is het aanbod in slaapcomfort groot en kwalitatief hoogwaardig, maar ook scherp in prijs.”

Ga je bijvoorbeeld voor een soepel matras of juist iets stevigs. Voor een lattenbodem of boxspring? En hoe zit het met de ventilatie of de hygiëne van een matras? Een mooie kleur die bij jou past is eigenlijk ook wel belangrijk? Voordat je jouw perfecte bed induikt, moet je een aantal beslissingen nemen die aansluiten bij jouw slaapbehoeften.

Maar waar te beginnen? ”Bij de medewerkers van totaalBED kun je al je vragen kwijt. Zij kennen de producten niet alleen door en door, ze stellen je ook gerichte vragen zodat ze je vervolgens het beste slaapadvies op maat kunnen geven”, laat Mühip weten. We worden er spontaan slaperig van!

totaalBED

Kom naar de winkel

Mühip is na twintig jaar ondernemer in ‘beddenland’ een beetje een slaapgoeroe geworden. ”Elke dag is een leerdag geweest bij totaalBED en zelfs nu leer ik elke dag weer wat bij. Het is vooral belangrijk dat we meegaan met de behoefte van de consument. Daarom investeren we elke keer weer veel tijd en energie in het ontdekken van slaapwensen. Je kunt alles testen in de winkel en mag zelfs je matras negentig dagen thuis uitproberen. Comfort is namelijk binnen een paar minuten merkbaar, maar uitgerust ontwaken weet je pas na ongeveer zes weken.”

Ook fijn: als het matras toch niet naar wens is, kun je ‘m gewoon omruilen voor een ander. ”En omdat we een groot deel van ons assortiment op voorraad hebben, hoef je nooit lang te wachten op een goede nachtrust. Zo willen we ervoor zorgen dat iedereen lekker slaapt.”

Denk jij nu: ‘Ik lig eigenlijk altijd te woelen in bed’? Kom dan naar de winkel aan de Essenstraat in Deventer en probeer één van de bedden en matrassen van totaalBED, óf doe hier online alvast wat slaapinspiratie op. Slaap lekker!

TotaalBED Deventer

Essenstraat 11, 7418 BM Deventer

Nu gesloten

Meer informatie

TotaalBED Deventer

Essenstraat 11, 7418 BM Deventer

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Ondernemer uitgelicht

Ga naar “Annelot (26) en Meike (21) runnen nu Broodbode Deventer: ‘We zoeken ook weer een locatie in het centrum’”

Annelot (26) en Meike (21) runnen nu Broodbode Deventer: ‘We zoeken ook weer een locatie in het centrum’

Broodbode Deventer
Ga naar “De B&B van Fleur (38) is helemaal off the grid: ‘Dat kan ook gewoon comfortabel zijn’”

De B&B van Fleur (38) is helemaal off the grid: ‘Dat kan ook gewoon comfortabel zijn’

Ga naar “Dare is dé plek voor Scandinavische mode: ‘Trendy en duurzaam’”

Dare is dé plek voor Scandinavische mode: ‘Trendy en duurzaam’

Aangeboden door Qredits

dare fashion michelle

In onze gids

Ga naar “Freshman”

Freshman

 • Stromarkt 18
 • Restaurants en horeca
 • Gesloten
Freshman lunchen Deventer BibliotheekFreshman lunchen Deventer Bibliotheek

Nu gesloten

Ga naar “Bistro De Rode Kater”

Bistro De Rode Kater

 • Grote Kerkhof 25-26
 • Restaurants en horeca
 • Gesloten

Nu gesloten

Aanbiedingen

Ga naar “Outdoor LED kerstboom van € 29,95 voor € 29,95”

Outdoor LED kerstboom van € 29,95 voor € 29,95

 • Geldig t/m 27 september 2022
Ga naar “Huissokken van € 3,99 voor € 3,99”

Huissokken van € 3,99 voor € 3,99

 • Geldig t/m 27 september 2022
Ga naar “AH Rundergehakt 300 gram van € 6,98 voor € 6”

AH Rundergehakt 300 gram van € 6,98 voor € 6

 • Geldig t/m 2 oktober 2022
Ga naar “Krabpaal van € 24,95 voor € 24,95”

Krabpaal van € 24,95 voor € 24,95

 • Geldig t/m 27 september 2022

Agenda

Ga naar “Dickens Festijn”

Dickens Festijn

 • Van 10 dec t/m 11 dec
Dickens FestijnDickens Festijn
Ga naar “Kerstmarkt in de buurt van Deventer”

Kerstmarkt in de buurt van Deventer

 • Van 8 dec t/m 23 dec
Ga naar “Halloween in Deventer”

Halloween in Deventer

 • Van 27 okt t/m 30 okt