Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Heb je het gehad met verven en behangen? Hiermee wordt je verbouwing een makkie

Aangeboden door Dijkmans 28 juni 2019

Zit je er al een tijdje over na te denken om je huis op te knappen of te renoveren? Maar zie je onder meer op tegen al dat behangen en verven? Het Deventer bedrijf Dijkmans Interieur heeft hele mooie producten waarmee jij je huis binnen een mum van tijd kan opknappen. Bovendien heb je het dan ook nog eens pico bello afgewerkt.

Als je een bakje koffie drinkt op het nieuwe terras van Café Cuisine St. Maxime aan de Nieuwe Markt met uitzicht op de IJssel en je kijkt naar de overkant zie je op nummer 3 de winkel van Dijkmans Interieur. Ben je er wel eens binnen geweest? Wij gingen er even kijken en raakten in gesprek met eigenaar Raymond van Dijk.

Raymond verdiende zijn brood als financieel consultant toen hij jaren geleden bij toeval in aanraking kwam met wandpanelen. Hij raakte onder de indruk van de voordelen van deze wandpanelen. “Had ik dit maar geweten voordat ik mijn eigen huis ging verbouwen, dacht ik. Met deze panelen kun je je woning, makkelijker, mooier, goedkoper en zeker duurzamer (af)bouwen. Ik ben in contact geraakt met het bedrijf achter deze panelen: Smartpanel.” In oktober 2016 richtte hij Dijkmans Interieur op samen met Richard Rijkmans. Inmiddels heeft het bedrijf meerdere producten in het assortiment van schrootjes tot strakke moderne wanden.”

‘Zie het als schrootjes, maar dan in een modern jasje’

Wat zijn nu de voordelen van wandpanelen, vragen we Raymond. “Bij een verbouwing heb je toch veelal meerdere mensen nodig, een stukadoor, een behanger en ga zo maar door. Doordat deze wandpanelen heel makkelijk te bevestigen zijn, ben je in een mum van tijd klaar. Zie het als schrootjes, maar dan in een modern jasje. Je maakt ze vast met een heel handig kliksysteem. Het bespaart je tijd en geld”, vertelt Raymond.

Slim (af)bouwen

Inmiddels runt hij het bedrijf samen met Ernst de Noord. “We hebben ons aanbod in de loop der tijd uitgebreid naar producten voor isolatie, plafonds en plinten en hanteren merken als Maler, Siparila, PIF isolatiefolie, Maestro, Elit en eigen label
Hansapanel. De visie van ons bedrijf? Duurzaam en slim afbouwen. Eigenlijk precies waar ik tegenaan liep bij de verbouwing van mijn eigen huis.”

Daarnaast legt Dijksmans Interieur heel erg de focus op maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit. Dit betekent dat zij (mede-)verantwoordelijkheid wil dragen voor
maatschappelijke problemen als luchtvervuiling, klimaatverandering of arbeidsomstandigheden. Daartoe is Dijkmans gecertificeerd voor PEFC en FSC en verbruikt het bijvoorbeeld groene energie.

Wil je in je nieuwe of verbouwde huis een echte mooie vloer voor een goede prijs? Je hebt keuze uit heel veel verschillende soorten vloeren. Onder het label Hansafloor vind je prachtige eikenhouten vloeren bij Dijkmans. Verder voert Dijkmans Tech-Floor als PVC-vloeren en Ceramico als PVC-vrij en keramische vloeren. Allemaal duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Daarnaast is er een samenwerking met Wolsing kunststofvloeren. Dus voor egaliseren en een mooie gietvloer kan men dus ook mooi bij Dijkmans en Wolsing terecht aan de Nieuwe Markt 3. En mooi
meegenomen: Je koopt in de maanden juni, juli en augustus een nieuwe vloer BTW vrij.

Om de hoek

Wat Raymond het allerleukst vindt aan zijn werk? Ik heb achttien jaar gereisd voor mijn werk. Dat was een mooie tijd, maar ik heb mijn werk nu om de hoek. Ik loop dagelijks door het oude deel van de stad naar mijn werk. Ik mag werken met mooie, innovatieve en duurzame producten en we hebben vanuit deze winkel in Deventer ook nog eens een prachtig uitzicht.”


Meer over Dijkmans ontdekken?

Dijkmans woonwinkels

Gesloten10:00 - 16:00

Nieuwe Markt 3, Deventer

Bekijk meer:woonwinkels

adv.