Kortingen! ’t Harnas sluit en heeft daarom nu opheffingsuitverkoop

Door Simone Groot Lipman 28 november 2018

Jammer! Juwelier ’t Harnas in de Spijkerboorsteeg gaat helaas de deuren sluiten. Vanwege de sluiting heeft de juwelierszaak nu een opheffingsuitverkoop. En dat komt toch wel goed uit met de dure decembermaand!

We zien op het raam een grote poster met daarop de aankondiging van de sluiting én de opheffingsuitverkoop. Je koopt sieraden bij de winkel in de Spijkerboorsteeg (op nummertje 23) nu wel heel goedkoop: er gelden kortingen die kunnen oplopen tot zeventig procent!

Nog een maand open

De uitverkoop duurt nog één maand. Het duurt namelijk nog tot het nieuwe jaar voordat ’t Harnas voorgoed dicht is. ”Op oudjaarsdag zal ons laatste verkoopdag zijn,” vertelt medewerker Charissa ons. Tot die tijd profiteer je bij de juwelier van flinke kortingen.

’t Harnas

Juwelier ’t Harnas opende in 2012 de deuren en zal nu, na ruim zes jaar, verdwijnen uit de binnenstad. De reden van de sluiting? Er is nog een filiaal in Apeldoorn, die al meer dan vijftig jaar bestaat, waar ze de focus op willen en blijven leggen. Daarom zal het filiaal in Deventer gaan sluiten.

Het Harnas Juweliers juweliers

Nu gesloten10:00 - 17:30

Spijkerboorsteeg 23, Deventer

Bekijk meer:juweliers

adv.