Kledingwinkel Jac Hensen weer open na hevige brandschade

Door Simone Groot Lipman 18 maart 2019

Eind oktober 2018 moest Jac Hensen de deuren in Deventer sluiten vanwege hevige brandschade. Op zaterdag 23 maart is de feestelijke heropening en is er in het pand ruimte gemaakt voor een nieuw winkelconcept. 

De herenmodewinkel zat dicht, maar er was wel tijdelijk een outlet in de binnenstad. Daar werd kleding uit de oude winkel verkocht met korting. Ondertussen renoveerde Jac Hensen het pand en werkte aan een uitbreiding van het winkelconcept. In de nieuwe winkel is de nieuwe Jac Hensen Premium-collectie beschikbaar en wordt gebruik gemaakt van volledig nieuw meubilair.

Jac Hensen

Modern jasje

Lars Woordes, marketingmanager bij Jac Hensen licht toe: ”De winkel prikkelt weer zoals klanten dat van ons gewend zijn en is bovendien in een modern jasje gestoken. Met nieuw meubilair en ons nieuwe Jac Hensen concept, waarbij de focus nog meer ligt op winkelbeleving hebben we de kans gegrepen om meteen een stap vooruit te zetten.”

Goed om te weten: op zaterdag 23 maart is de feestelijke heropening na een volledige renovatie. Klanten ontvangen bij besteding vanaf €50,- een gratis goodie-bag!


Meer over Jac Hensen ontdekken?

Jac Hensen kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Lange Bisschopstraat 10, Deventer

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.