Deze 5 ketens willen zich vestigen in Deventer

Door Naomi Pater 13 februari 2019

Er zijn een aantal grote landelijke ketens die zich willen vestigen in Deventer. Het enige probleem: ze zoeken een ondernemer die hiermee aan de slag wil, een franchisenemer. Hieronder staat een overzicht van de bedrijven die plannen hebben om naar onze Hanzestad te komen.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

De Beren

de-beren
Foto: indebuurt Delft

De Beren is een restaurant waar je lekker goedkoop saté, burgers en spareribs kunt eten. De keten begon ooit als eetcafé in Rotterdam, maar heeft inmiddels vestigingen in steden zoals Gouda, Apeldoorn en Zwolle. Maar ze zoeken nu ook enthousiaste ondernemer die een vestiging wil openen in Deventer.

De Pizzabakkers

pizza

Het Italiaans restaurant De Pizzabakkers heeft inmiddels 9 vestigingen in Nederland en is van plan om nog een vestiging te openen, in Deventer. De ambachtelijk Italiaans gemaakte pizza’s worden gebakken in houtovens en als unieke toevoeging is er een proseccobar. Een unieke combinatie in Nederland, want nergens anders bestaat deze formule. Om zich te vestigen in Deventer, is het bedrijf nog op zoek naar een gedreven ondernemer. Voel jij je aangesproken? Klik hier voor meer informatie!

Doppio Espresso

doppio-espresso
Foto: Facebook Doppio Espresso

Dat zou leuk zijn: een nieuwe koffiebar in Deventer! Doppio Espresso zit onder andere in Apeldoorn en Enschede. Hier ervaar je unieke smaak- en servicebeleving met de mooiste koffies, theeën, taartjes, ontbijt en uitgebreide lunch. Ze hebben nog geen pand op het oog, eerst nog die ondernemer! Lees hier meer.

Johnny’s Burger Co.

burgers
Foto ter illustratie

De burgerketen Johnny’s Burger Co is op zoek naar een franchisenemer in Deventer. Ze bestaan sinds 2011 en zijn daarmee het eerste Burger Delivery concept in Nederland. De burgers zijn gemaakt van halal rundvlees en dat vlees is traceerbaar tot aan de boer. Op dit moment hebben ze 20 vestigingen in Nederland. Er zijn plannen om het bedrijf ook in Deventer te vestigen, maar je raad het al: ze zijn nog druk op zoek naar een enthousiaste ondernemer die zijn handen uit de mouwen wilt steken. Lees hier meer.

Villa Chocola

chocolade

De chocolade winkel ‘Villa Chocola’ is dringend op zoek naar ondernemers die een vestiging willen beginnen in Deventer. Het concept is ontstaan in 2011 en heeft inmiddels alweer vier winkels, in de grotere winkelcentra. De originele manier van verkoop, denk aan verpakkingen en eigentijdse aanpak zorgde direct al voor succes binnen het bedrijf. Op dit moment zijn ze op zoek naar ondernemers die de ambitie hebben om een vestiging te beginnen in Deventer. Klik hier voor meer info!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.