Dianne van woonwinkel Eye Catchers Living in Style: ‘goud is het nieuwe koper’

Door Simone Groot Lipman 21 maart 2018

In Diepenveen vind je woonwinkel Eye Catchers Living in Style met meubels en woonaccessoires in een combi van landelijk en klassiek / modern. Als we de winkel binnenstappen zien we veel hout, maar ook gerecyclede materiaal, zoals rubber en metaal. Maar wat is de trend van nu? Dianne antwoordt resoluut: ”Goud! Goud is het nieuwe koper.”

Dianne Roesink is samen met haar man Eric ruim acht jaar geleden begonnen met deze woonwinkel. Beide etaleurs van beroep. Ze zaten eerst vijf jaar op een andere locatie. Ze hebben even getwijfeld of ze door zouden gaan op deze locatie, maar toen een oude autoshowroom op hun pad kwam twijfelden ze geen moment meer. En nu binnen een maand zal een binnenwand verplaatst worden in de showroom en zullen ze nog meer ruimte hebben voor meubels.

Foto: indebuurt Deventer
Foto: indebuurt Deventer

Styling

”We stylen huizen en bedrijven, maar doen ook aankleding van feesten. Het is juist leuk om nieuwe producten te combineren met wat je al in huis hebt. Een oud item van je familie bijvoorbeeld, is belangrijk in je huis. Dat maakt je huis persoonlijk. We maken gebruik van sketch-up en photoshop. Zo kunnen we inzicht geven in hoe je huis er straks uit komt te zien. Dat is erg tof!” Om de maand wordt de boel in de winkel ook omgegooid en opnieuw gestyled. Belangrijke regel? ”Mensen zijn al zo druk, dus de basis hou je rustig. Dit kan met wit, grijs en aarde tinten. Verder kun je de ruimte aankleden met één kleur op de wand en/of gekleurde kussens, kaarsen en accessoires.”

Foto: indebuurt Deventer
Foto: indebuurt Deventer

Dieren

Booming op dit moment in de winkel zijn de ‘dierenobjecten’. ”Een hardloper is dit gouden varken met vleugels. Het staat leuk op een dienblad of een plank, gecombineerd met accessoires. Of gewoon leuk als spaarpot om cadeau te geven. We hebben ook eenden, konijnen, schapen, apen én natuurlijk kikkers. Diepenveen is een kikkerdorp, er waren hier vroeger veel wellen/wateren, waar veel kikkers op afkwamen. Dus dit beeld is symbolisch voor het dorp. We hebben hem zelf uiteraard ook in huis, haha.”

Het gouden varkentje kost €19.95.


Meer over Eye Catchers Living in Style ontdekken?

Eye Catchers Living in Style woonwinkels

Nu open09:30 - 17:30

Dorpsstraat 20 , Diepenveen

Bekijk meer:woonwinkels

adv.