Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bernice runt samen met haar moeder een lingeriezaak ‘Een goede bh geeft je zelfvertrouwen’

Aangeboden door Be®Nice Lingerie voor jou 26 november 2020

Er zijn nog steeds veel vrouwen die jarenlang met een verkeerde bh rondlopen. ”Het is zonde dat ze niet om advies durven te vragen”, vindt Bernice den Boon (41). De eigenaresse van Be®Nice Lingerie hoopt dit te veranderen. ”Je hoeft je niet te schamen. Ieder mens is uniek en de goede bh legt het accent op de mooie delen van jouw lichaam.”

Samen met haar moeder Mannie Veldkamp (64) runt Bernice sinds maart Be®Nice Lingerie. De vrouwen zijn verantwoordelijk voor de webshop en de fysieke winkel in Heerde, op steenworp afstand van Deventer. Hun missie? Vrouwen in heel Nederland laten zien wat een goede bh kan doen voor je. Niet alleen op het gebied van rug- of nekklachten maar ook wat het kan doen voor je silhouet. ”Met de goede bh komt je figuur mooi uit: je lijkt slanker.”

‘Ik heb een grote cupmaat en liep lang met de verkeerde bh’

Bernice weet zelf als geen ander hoe een bh het verschil kan maken. ”Ik heb een grote cupmaat en kon vroeger bij veel winkels niet slagen. Door het dragen van verkeerde bh’s had ik lange tijd last van nekklachten. Gelukkig is dat nu voorbij.” Moeder Mannie herinnert zich de struggle van haar dochter ook nog goed. ”Ze vond het altijd erg vervelend, en ik ook. Ik heb zelfs nog eens een fabrikant gemaild omdat ze maar geen fijne bh kon vinden.”

Schaamte

”Vroeger was er minder kennis”, voegt Mannie toe. ”Tegenwoordig is dat anders, vrouwen zijn kritischer geworden. Al schamen veel dames zich nog steeds te erg om naar een speciaalzaak te gaan en advies te vragen, vooral de oudere generatie.” Dat is nergens voor nodig vinden Mannie en Bernice. Mannie: ”Je hoeft je niet te schamen voor je borsten. Ieder mens is uniek en mooi. Dat willen wij benadrukken.”

Tekst gaat verder onder foto’s

Foto: Be®Nice Lingerie
Foto: Be®Nice Lingerie
Foto: Be®Nice Lingerie

”Ja, je geeft je volledig bloot als je bij ons komt en dat is lastig, maar dat moet. In ruil daarvoor krijg je een bh die perfect bij jou past. ”Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb”, zijn reacties die we vaak horen.” Dat is precies wat ze willen, want Bernice, Mannie en hun team zetten in op specialisme en persoonlijk advies. De dames volgden een lingeriecursus bij een gerenommeerde Belgische lingeriestylist. ”We willen dat iedereen hier met een fijne bh en een goed gevoel de deur uit gaat.”

Van cupmaat A tot en met K

Met die gedachte in haar achterhoofd heeft Bernice alles uitgedacht en ingericht. Van het warme interieur in de winkel tot het uitgebreide assortiment in de winkel en de webshop (van cup A tot en met cup K). Ook het team dat in de winkel staat is met zorg samengesteld. Bernice: ”Danique is 22, mijn moeder een volle zestiger en Martine en ik zijn veertigers.” Zo wordt ieder meisje of vrouw geholpen door iemand van haar eigen leeftijd.”

De goede bh vinden

Bernice: ”Een goede bh hoeft geen honderd euro te kosten. Die heb je ook voor vijftig euro. Het allerbelangrijkste is dat een bh goed zit.” Mannie voegt toe: ”Er is tegenwoordig heel veel te krijgen op het gebied van corrigerend ondergoed. Zo’n hemdje of broekje werkt echter niet als je een verkeerde bh draagt, dat is het belangrijkste.”

Draag je een bh die omhoog kruipt aan de achterkant? Dan is de oorzaak een te grote omvang. ”Het is een veelvoorkomend probleem”, weet Bernice. ”Het begint allemaal met de juiste omvang, daar zit tachtig procent van je draagkracht.” Het is één van de adviezen die ze je graag meegeven. ”We vinden dat iedere vrouw zichzelf een fijn bh moet gunnen. Daar helpen wij graag mee.”

Privé shoppen in de winkel of online bestellen

Zelf een kijkje nemen? Je vind Be®Nice Lingerie aan de Zwolseweg 2 in Heerde. In tijden van corona snappen de dames dat niet iedereen zich prettig voelt bij een bezoek aan de winkel. ”De webshop is een fijne uitkomst. Wij adviseren ook via de chat op de website of telefonisch. Maar als je echt niet weet wat je wilt of past is langskomen wel het handigste. Dat kan ook tijdens een privé shopsessie in de avonduren, bijvoorbeeld met je vriendin. Dan blijven we gewoon wat langer open, dat soort dingen doen we graag”, aldus Bernice.

Win een MAGIC box met elke dag een cadeautje tot de kerst

Jezelf voor de feestdagen een iets leuks cadeau doen? Be®Nice Lingerie heeft nu een leuke winactie. Ze geven een MAGIC box weg, met daarin iedere dag een cadeautje tot kerst ter waarde van € 75,-.  Wil je weten hoe jij kunt winnen? Kijk dan op de Facebookpagina van Be®Nice Lingerie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Be®Nice Lingerie voor jou. Meer over Be®Nice Lingerie voor jou ontdekken?

Be®Nice Lingerie voor jou

Vandaag gesloten

Zwolseweg 2, Heerde

adv.