Kim, Jessica en Alida helpen je van je huidproblemen af: ‘Wij bieden alleen behandelingen aan die echt werken’

Aangeboden door JMH De Huidkliniek

De huidtherapeuten van JMH De Huidkliniek in Deventer weten alles over huidveroudering
Van links naar rechts: Alida, Kim en Jessica Foto: JMH de Huidkliniek

Het is nog maar twee jaar geleden dat huidtherapeut Kim van Tongeren-Postma (34) startte met JMH De Huidkliniek aan de Louis Pasteurstraat. Sindsdien is er al veel veranderd. De praktijk groeide van één naar drie medewerkers en het behandelingsaanbod werd breder. Je kunt er terecht voor Hydrafacial™ behandelingen en gedetailleerde huidscans én ze hebben een nieuwe website mét webshop “Wij hebben al veel mensen blij mogen maken met een stralende huid“, zegt Kim. “Daar worden wij ook blij van.”

Wil jij een stralende huid tijdens de feestdagen? Boek dan in de maand december een Hydrafacial™ met korting. Dat kan hier. In de maanden december en januari krijg je bij een adviesgesprek bovendien ook een gratis huidscan.

Kim startte JMH de Huidkliniek in 2020. Eerst alleen en na een jaar kwam Jessica Verheij (35) bij haar werken. “Jessica en ik waren samen in dienst bij een huidkliniek. We hadden dezelfde ideeën op het gebied van huidbehandeling en konden het erg goed vinden. Toen ik voor mezelf begon zei ze: ‘Als je gaat uitbreiden wil ik bij jou komen werken.’ Nu is ze mijn rechterhand. Met de komst van Alida Hofsteenge (22) die na haar stage gelukkig hier wilde blijven, is ons fijne team compleet. Althans, voor nu.”

Uitgebreide webshop

Sinds kort heeft JMH de Huidkliniek naast een nieuwe website ook een webshop. Hier vind je de producten die JMH adviseert voor echte huidverbetering. “We horen van cliënten die onze producten gebruiken, dat als ze op zijn, ze online gaan zoeken naar nieuwe. Daarom kun je ze nu via onze website bestellen. Daarnaast verkopen we leuke holidaysets met crèmes en moisturizers waar elk huidtype van opknapt. Leuk om cadeau te doen met kerst en sinterklaas! Er zit een gratis reiniger bij én een leuk toilettasje. Je bestelt ze hier.”

Lees verder onder de foto >

De huidtherapeuten van JMH De Huidkliniek Deventer weten alles over huidveroudering
Jessica en haar collega’s van JMH helpen je aan de mooiste versie van je huid

Breed aanbod

Of je nu last hebt van haaruitval, acne, acne-, of brandwondlittekens, hyperpigmentatie, rimpeltjes, een rode huid of overbeharing, bij deze huidverbeteringskliniek hebben ze vrijwel overal een behandeling voor. ”Door het brede aanbod kunnen we heel veel mensen helpen”, zegt Kim.

Geen verrassingen

“We hebben de meest uiteenlopende cliënten”, gaat ze verder. “We behandelen zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Voor welke behandeling je ook komt, wij zij altijd eerlijk in ons advies. Is de verwachting van het eindresultaat te groot, of is iets niet helemaal haalbaar? Dan geven we dat meteen aan. We willen niet dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.”

Lees verder onder de foto >

Hydrafacial behandeling

Ook wanneer je geen medisch aanwijsbare huidproblemen hebt, maar tóch graag een huidverbeterende behandeling wilt, ben je bij deze huidverbeteringskliniek in goede handen. Voor een Hydrafacial™ behandeling bijvoorbeeld. Deze kun je in december nog boeken met korting én… deze boeking is ook nog geldig in het nieuwe jaar!

Mooie glow

“Met de pijnloze Hydrafacial™ behandeling creëren we een nieuwe huidlaag door een zachte, ontspannende dieptereiniging”, legt Kim uit. “Eerst worden de poriën gereinigd en worden dode huidcellen stap voor stap verwijderd. Vervolgens worden huidonzuiverheden en dode huidcellen opgezogen met een soort vacuüm stofzuigertje. Daarna verzadigen we de huid met boosters met daarin beschermende producten. Die zorgen ervoor dat de gereinigde huid wordt gevoed en beschermd. De HydraFacial™ zorgt voor een gezonde huid en een mooie glow én is geschikt voor ieder huidtype.”

Tekst gaat verder na de Instagram Post >

Gezondheid staat voorop

Je vindt JMH de Huidkliniek in Gezondheidscentrum St. Jozef. “Dat heeft een reden”, zegt Kim. “Er zijn veel plekken waar je terecht kunt voor huidbehandelingen, maar het is lastig in te schatten hoe professioneel klinieken te werk gaan. De huid is kwetsbaar en dient met zorg en met medische kennis te worden behandeld. Wanneer wij een behandeling aanbieden, dan willen we ook dat het echt werkt en niet dat het alleen tijdelijk goed voelt. Wanneer we verbonden zijn aan een locatie als deze, weten mensen zeker dat gezondheid bij ons voorop staat.”

Blijven ontwikkelen

Kim, Jessica en Alida zijn alle drie gediplomeerd paramedisch huidtherapeut. “Onze kliniek is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en we staan geregistreerd in het kwaliteitsregister’, gaat Kim verder. “Daarnaast volgen we regelmatig cursussen om ons te blijven ontwikkelen op het gebied van huidverbetering. Logisch, want we willen cliënten het beste resultaat bieden.”

Lees verder onder de foto >

De huidscan Foto: JMH de Huidkliniek

Details van de diepere huidlagen

Door goed te luisteren naar wat de cliënt wil, kunnen wij een een persoonlijk behandelplan opstellen. “Daarvoor maken we onder andere gebruik van een huidscan”, zegt Kim. “Hiermee kunnen we tot in detail in diepere huidlagen kijken en zien waar de problemen zich bevinden. Deze inzichten gebruiken we vervolgens als basis voor een behandelplan met de juiste huidverbeterende producten.”

De juiste ingrediënten

“Goed en intensief gebruik van die producten reduceert in veel gevallen al zo’n zeventig procent van de huidklachten”, legt Kim uit. “We hebben gezien dat een paar keer per dag aanbrengen van deze producten, in combinatie met de behandelingen in onze kliniek, het beste resultaat opleveren. De producten die wij daarvoor gebruiken zijn niet bij de drogist te koop.”

Lees verder onder de foto >

JMH De Huidkliniek Deventer biedt een huidscan aan om (voortijdige) huidveroudering op te speuren
Op de scan zie je (verborgen) huidschade Foto: JMH De Huidkliniek

Stoelverwarming

“Het mooie aan dit vak is dat mensen zich zelfverzekerder voelen door onze huidbehandelingen”, zegt Kim.” Want van een rustige stralende huid wordt iedereen blij. Daar voegen wij nog iets extra’s aan toe: comfort. Bij ons lig je tijdens een behandeling in een heerlijk, zachte fauteuil met stoelverwarming. Huidbehandelingen kunnen soms pijnlijk zijn. Beter dus dat je die ontspannen en relaxt kunt ondergaan. Wij willen mensen zich op hun gemak voelen.”

Altijd bereikbaar voor vragen

“We bereiden je altijd voor op eventuele roodheid of andere ongemakken die kunnen ontstaan na een behandeling”, zegt Kim. “Toch kan het goed zijn dat er achteraf nog vragen zijn, of dat iemand zich zorgen maakt. Daarom zijn wij via WhatsApp de hele dag en avond bereikbaar. Tussen het werk door, antwoorden wij dan zodra we kunnen. Daarnaast kun je ons altijd mailen of bellen.”

Lees verder onder de foto >

JMH De Huidkliniek in het gezondheidscentrum JOZEF in Deventer helpt jou aan de mooiste huid
Jessica tijdens een intakegesprek JMH Foto: De Huidkliniek

Persoonlijk behandelplan

Wil jij jouw huid laten behandelen bij JMH de Huidkliniek? Maak dan een afspraak voor een gratis intakeconsult. “Bij dit consult stellen we een persoonlijk behandelplan op aan de hand het gesprek en van de huidscan”, zegt Kim. “Zo weet je meteen welke behandelingen je nodig hebt en hoeveel en wat de kosten zullen zijn. Weet je niet zeker of een behandeling vergoed wordt door je zorgverzekeraar? Wij zoeken het graag voor je uit.”

JMH De Huidkliniek

Louis Pasteurstraat 10G, 7415EP Deventer

Nu geopend

Meer informatie

JMH De Huidkliniek

Louis Pasteurstraat 10G, 7415EP Deventer

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Anita geeft al 15 jaar aquasportles: ‘Ik probeer elke les uitdagend te maken’”

Anita geeft al 15 jaar aquasportles: ‘Ik probeer elke les uitdagend te maken’

Aangeboden door Sportbedrijf Deventer

Ga naar “Met deze trucs van de huidtherapeuten van JMH De Huidkliniek ga je huidveroudering tegen”

Met deze trucs van de huidtherapeuten van JMH De Huidkliniek ga je huidveroudering tegen

Aangeboden door JMH De Huidkliniek

JMH De Huidkliniek in Deventer biedt chemische peelings aan tegen huidveroudering
Ga naar “En dat is nummer 28: dit is waarom Deventer zoveel kapperszaken telt”

En dat is nummer 28: dit is waarom Deventer zoveel kapperszaken telt

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

  • Kruidvat
  • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “CHOCOMEL 1+1 gratis”

CHOCOMEL 1+1 gratis

  • Jumbo
  • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Zweedse muilen € 14,99”

Zweedse muilen € 14,99

  • ALDI
  • Geldig t/m 5 februari 2023

Vacatures

Ga naar “Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier in Apeldoorn?”

Ben jij onze nieuwe begeleider voor team De Bovenkruier in Apeldoorn?

  • Riwis Zorg & Welzijn
  • Parttime

Topper

Ga naar “Magazijnmedewerker I Defensie”

Magazijnmedewerker I Defensie

  • RGF Staffing the Netherlands B.V.
  • Fulltime/Parttime