Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je spieren trainen zonder naar de sportschool te gaan: ‘Mijn hernia klachten zijn afgenomen’

Aangeboden door Easyslim.nu Deventer 13 augustus 2020

Leny du Burck (58) heeft drie hernia’s, Easyslim.nu zorgde ervoor dat haar haar klachten verminderden. ”Mijn buikspieren zijn nu getraind en mijn houding is beter, dat voelt goed.”

Haar hernia klachten verminderden én ze viel 23 kilo af, nu helpt Leny in haar Easyslim.nu studio in Deventer andere mensen hun doel te bereiken. ”Veel mensen denken dat je hier alleen terecht kunt als je wilt afvallen, maar dat klopt niet.” Ook mensen die hun spieren willen opbouwen kunnen bij haar terecht. ”Sommige mensen willen meer spieren, maar kunnen of willen niet naar de sportschool. Dan is dit de ideale oplossing”, aldus Leny.

‘Sommige mensen kunnen of willen niet naar de sportschool, dan is dit de oplossing’

”Zo kwam er de afgelopen tijd een oudere dame. Ze houdt van natuur en wilde zo graag weer door het bos lopen zonder rollator. Dat was niet mogelijk vanwege haar slappe spieren. De behandelingen hebben ervoor gezorgd dat haar spieren zo getraind zijn dat ze weer door het bos kan lopen, zonder pijn. Hoe mooi is dat?”

Hoe werkt het?

Alle studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. Het apparaat werkt met pads die op jouw lichaam worden geplaatst. De pads halen door middel van ultrasound (dat zijn hoge geluidsgolven die je niet voelt of hoort) vet uit de vetcel en dat wordt via het lymfestelsel afgevoerd. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie de spieren opgebouwd. Hierdoor wordt ook cellulite minder én wordt een slap geworden huid weer mooi strak.

‘Zo blijven mijn spieren in goede conditie’

Het resultaat: goed getrainde spieren. Een bijkomend voordeel is dat je er door die goedgetrainde spieren anders uit gaat zien en afslankt. Leny: ”Dit gebeurt terwijl je ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig. Als je spieren eenmaal opgebouwd zijn kun je het af met onderhoud. Dat doe ik ook nog steeds. Zo blijven mijn spieren in de goede conditie.”


Meer over Easyslim.nu Deventer ontdekken?

Easyslim.nu Deventer beauty en wellness

Vandaag gesloten

Keulenstraat 11A-F, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness

Lees ook:

Leny afvallen Easyslim.nu

Leny viel 23 kilo af: ‘Dat doet wat met je, zowel fysiek als mentaal!’

Sinds haar pubertijd had Leny du Burck (58) al problemen met haar gewicht. ''Ik was altijd aan het j...
Afvallen Deventer

Monika viel 22 kilo af: ‘Zoals ik nu ben, was ik op mijn twintigste’

Monika is nooit een sportmens geweest. ''Gymnastiek vond ik vroeger al niet leuk.'' Maar ze wilde we...
afvallen Easyslim.nu

Coronakilo’s kwijt? ‘Dat kan ook zonder naar de sportschool te gaan’

Begin deze maand gingen de sportscholen weer open. Voor veel mensen het moment om de knop om te zett...

adv.