Paar kilootjes kwijt voor de vakantie? Op deze manier kun je ‘easy’ en slim afvallen

Aangeboden door Easyslim.nu Deventer 13 juni 2019

Op dit moment, met de bikini bijna alweer in de koffer, klinken termen als ‘verlies van centimeters’, ‘spieropbouw’, ‘vermindering van cellulite en vetverlies’ vrijwel iedereen als muziek in de oren. “Met Easyslim.nu is het mogelijk. En natuurlijk zijn bij iedereen de resultaten anders, want elk persoon is immers anders, maar wij kunnen in principe iedereen helpen met een prettig aanvoelend lichaam het jaar in te gaan”, vertelt Leny du Burck.

Na de oprichting van Easyslim.nu, 3 jaar geleden en inmiddels bekend van tv, ging het hard met de franchisevestigingen. Inmiddels zijn het er meer dan vijftig. Vanaf 3 januari 2019 is er ook een Easyslim.nu in Zutphen en heeft Leny du Burck ook naast Easyslim.nu Deventer, daar een sfeervolle ruime locatie waar zij haar klanten ontvangt. “Omdat wij staan voor wat we zeggen en beloven, doen wij het volgende aanbod: als er na de eerste behandeling niet 4 centimeter af is klanten de proefbehandeling niet hoeven te betalen.”

 

Hoe werkt het?

Tijdens de behandeling worden er pads op het lichaam geplaatst. “Door middel van ultrasound wordt vet aangepakt en tegelijkertijd worden door elektrostimulatie spieren opgebouwd. Dit zorgt ook voor een vermindering van cellulite en versteviging van de huid.” Een voordeel van spieropbouw is dat er dan meer energie nodig is dat uit de opgeslagen vetvoorraad wordt gehaald. “Zo ga je er steeds beter uit zien en bij ons is het niet nodig om een crash-dieet te volgen om in gewicht te verminderen.“
Easyslim.nu Deventer is te vinden aan de H.J.Ph. Fesevurstraat 9.

Voor meer informatie zie de website: www.easyslim.nu, mail naar deventer @easyslim.nu of bel naar 06-22782344.

Lees ook:

easyslim

Afslanken dit jaar? Deze easy en slimme manier gaat je helpen

Je kent het vast: in 2019 ga ik écht meer sporten en gewicht verliezen. Maar hoe geweldig zou het zi...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Easyslim.nu Deventer. Meer over Easyslim.nu Deventer ontdekken?

Easyslim.nu Deventer beauty en wellness

Nu open09:00 - 21:00

H.J.Ph. Fesevurstraat 9, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.