Dit zijn volgens jullie de beste nagelsalons van Deventer

Door Eline Doldersum 14 mei 2019

Wat is de beste nagelsalon van Deventer? Op deze vraag werd massaal gereageerd. Er kwamen veel namen voorbij, maar dit zijn de vijf grootste favorieten onder Deventenaren. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Nagelsalon Daniëlle

Nagelsalon Danielle - nagelstudio - nagels - deventer
Facebook | Nagelsalon Daniëlle

Wil je er deze zomer verzorgd en kleurrijk bijlopen? Dan zit je bij Nagelsalon Daniëlle volgens jullie wel goed. Eigenaresse Daniëlle lakt je (teen)nagels met veel plezier in een mooi kleurtje en kan ze eventueel ook nog voor je verlengen (mocht je bijna geen nagels hebben). Jorike is zeer enthousiast over deze salon: “Een absolute aanrader!”


Meer over Nagelsalon Daniëlle ontdekken?

Nagelsalon Daniëlle

Nu open08:30 - 17:30

De Meerkoet 9, Deventer

Salon Santari

salon sanitair - deventer - nagelstudio - nagels
Facebook | Salon Santari

Net buiten Deventer vinden we Salon Santari. Een grote favoriet onder veel Deventenaren. Bij Michèle kun je terecht voor een manicure, kunstnagels maar ook voor een gelpolish in een vrolijk kleurtje. Daarnaast heeft ze ook een speciale behandeling om je eigen nagels sterker te maken én eentje waarmee je nagelbijten voorkomt. Kortom: alles is mogelijk bij Salon Santari. Mirjam beveelt het iedereen dan ook aan: “Zéker de moeite waard om naartoe te gaan!” Mocht je de behandeling willen uitbreiden: je kunt hier ook je wimpers laten doen of een ontspannen massage boeken.


Meer over Salon Santari ontdekken?

Salon Santari

Nu open09:00 - 17:00 |19:00 - 21:00

Wethouder Kuiperstraat 6, Olst

Kimmie Nagels

Kimmie Nagels - Deventer -nagelstudio
Facebook | Kimmie Nagels

Bij Kimmie Nagels laten Deventenaren ook maar wát graag hun nagels doen. Ga voor een basic kleurtje of laat je verrassen door de creativiteit van Kim. Mel is in ieder geval groot fan van haar vakwerk: “Ze heeft ontzettend veel keuze en veel aparte creaties. Daarnaast blij het lang zitten, werkt ze secuur en heb ik altijd mooie nagels. Super blij met deze salon!”

Nona’s Nails

Nona's Nails-nagelstudio-nagels-deventer
Facebook | Nona’s Nails

Eén van de toppers is volgens jullie toch echt Nona’s Nails. Je kunt hier terecht voor een French manicure, maar ook voor een zomers kleurtje of een bijzondere creatie. “Ramona werkt netjes en is supergoed in haar werk”, vindt Nadia. Lianne sluit zich hier helemaal bij aan: “Vakkundig, leergierig, professioneel maar vooral ook een hele gezellige nagelstyliste.” Fijne bijkomstigheid; je kunt hier ook terecht voor een gezichtsmassage of een behandeling in de spa stoel.


Meer over Nona’s Nails ontdekken?

Nona’s Nails

Nu open09:30 - 17:00

Radstakeweg 71, Deventer

Nails by Do

Nails by Do - Deventer - nagels - nagelstudio

De nagelsalon waar de meeste lezers van indebuurt neerstrijken is Nails by Do. Je kunt er terecht voor gelnagels, bruidsnagels en gel op je teennagels. De prachtige, landelijke omgeving van de salon wordt door jullie enorm gewaardeerd. Net als het vakmanschap van eigenaresse Dominique. “Het is dé place to be. Dominique heeft een prachtige salon met een mooie winkel, is professioneel en heeft een warm hart”, schrijft Esther. Ook Joke is enthousiast: “Er hangt een fijne sfeer, Dominque is heel belangstellend en je gaat met prachtig gelakte nagels weer naar huis.”


Meer over Nails by Do ontdekken?

Nails by Do

Nu open09:00 - 18:00

Bronsvoorderdijk 25, Bathmen

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.