Dit zijn volgens jullie de beste kappers van Deventer

Door Simone Groot Lipman 13 juni 2018

Er is niets zo erg als een verknalde coupe en daarom is een goede kapper goud waard! Wij vroegen jullie waar je in Deventer de beste kapper vindt en daar kwamen veel, héél veel reacties op. Deze kappers zijn door jullie het vaakst genoemd.

<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

Emre’s Barbershop

emre-barbershop-kapsel
Foto: Facebook Emre’s Barbershop

Voor veel van jullie was het antwoord op deze vraag niet zo moeilijk: ”Emre’s Barbershop natuurlijk”, reageerden veel lezers. Klantvriendelijk en goede kwaliteit werden als redenen genoemd. Emel reageerde vol lof: ”Emre’s Barbershop: wat een fantastische kapper, knipt zowel mannen als vrouwen. Ik laat mijn haren nergens anders meer knippen.”

Emre’s Barbershop kappers

Nu gesloten09:00 - 18:00

Rozengaarderweg 1, Deventer

Bekijk meer:kappers

Good looks by Damla

Posted by Good Looks By Damla on Wednesday, 16 May 2018

Deze kapster werd vaak genoemd door jullie. Een nieuwe kapper op de Vijfhoek. En kijk die transformatie eens, ziet er goed uit!

Good Looks By Damla kappers

Nu gesloten09:00 - 17:30

Jacob Oliestraat 2, Deventer

Bekijk meer:kappers

Salon Rebel

Veel stemmen gingen naar Marieke van Salon Rebel. Ze zit nog niet zo lang in Waltorenpad. Lezer Maya schrijft: ”Ik laat niet iedereen zomaar mijn haren knippen en kleuren, maar hier weet ik zeker dat t 100% goedkomt! Deskundig en vertrouwd.”

Salon Rebel kappers

Nu gesloten09:00 - 18:00

Waltorenpad 1, Deventer

Bekijk meer:kappers

Cellarius

Posted by Cellarius haarmode – voor hem en haar on Saturday, 9 June 2018

Edwin en Demi Cellarius van Cellarius haarmode werden vaak genoemd in de reacties. En waarom ze zo goed zijn? Danisa schrijft: ”Het is er altijd super gezellig en ik vind het gewoon heerlijk als ik weer naar de kapper moet.” Geri haakt daar op in: ”Leuke zaak. Ik heb het pas net ontdekt, maar ben dik tevreden.”

Cellarius Haarmode kappers

Nu gesloten08:00 - 18:00

Ossenweerdstraat 1, Deventer

Bekijk meer:kappers

Hair at all by Gerco

Posted by Hair at All – By Gerco on Saturday, 28 October 2017

Maar ook Hair at all by Gerco werd veel genoemd. Waarom? ”Een fijne zaak met kundig personeel. Ze adviseren altijd erg goed,” reageert Anouk onder ons bericht. Gerco is een echte vakman lezen we, en ook is duidelijk dat kapster Lineke geliefd is bij de lezers.

Hair at All by Gerco kappers

Nu gesloten08:30 - 20:30

Holterweg 61, Colmschate

Bekijk meer:kappers

Kapsalon Gayana

Waar ook heel veel ‘stemmen’ naar toe gingen was Kapsalon Gayana. Ze is erg populair en lezer Sonja reageert enthousiast: ”Ik ging voorheen liever naar de tandarts dan naar de kapper, maar sinds Kapsalon Gayana er is, is het andersom!”

Kapsalon Gayana kappers

Nu gesloten08:30 - 17:30

Brinkgreverweg 20, Deventer

Bekijk meer:kappers

Hair in motion

hair in motion
Foto: Facebook Hair in Motion

Vele reacties gingen ook naar Hair in Motion van Hedi. ”Als je er mooi wilt bijlopen en je haar wilt laten doen door iemand die er echt verstand van heeft moet je hier heen. Zij laat je zien wat echte service is,” roept Savanna op Facebook. En Juul mailt ons vol lof over Hedi: ”De schaar gebruikt zij zeer professioneel en daarbij is het een meer dan verrukkelijke jonge vrouw (mét ambitie) door wie je voor de rest van je leven geknipt wilt worden!”

Hair in Motion kappers

Nu gesloten09:00 - 11:30

Gooszenstraat 1, Deventer

Bekijk meer:kappers
<< < Pagina 1 / 7 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.