Anita geeft al 15 jaar aquasportles: ‘Ik probeer elke les uitdagend te maken’

Aangeboden door Sportbedrijf Deventer

Start het nieuwe jaar sportief! | Beeld: Sportbedrijf Deventer

Zit sporten jou in het bloed, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging voor 2023? Dan is aquasportles zeker wat voor jou. Zeker nu het nieuwe jaar voor de deur staat! Zwemparadijs De Scheg begint vanaf 9 januari met een gloednieuw ochtend- en avondprogramma. “Je goede voornemens kun je hier waarmaken”, vertelt Anita. “De programma’s worden afgestemd op de deelnemers.”

Nu is het zo dat je aquasportlessen kunt volgen van ongeveer drie kwartier. Dit gaat dus veranderen naar een volledig ochtend- en avondprogramma van ongeveer twee uur. Deze programma’s bestaan uit meerdere lessen. Daarnaast kun je in de avond ook het badhuis van De Scheg bezoeken. Hier kun je na de training relaxen in één van de sauna’s!

Al 15 jaar in het vak

Anita Reugebrink (37) kent het vak als geen ander. Ze voelt zich als een vis in het water op haar werk bij Zwemparadijs De Scheg. “Ik werk al sinds 2007 als instructeur voor aquasporten en zwemlessen”, vertelt Anita. “Ik krijg ontzettend veel energie als mijn gasten enthousiast worden van mijn lessen. Daarnaast creëer je ook een band met de gasten, sommigen komen hier al jaren.”

Anita probeert de lessen ook uitdagend en leuk te maken. Ze volgt daarom ook de laatste innovaties op het gebied van aquasport. “Wij proberen altijd de laatste ontwikkelingen op te pakken en dat in onze lessen te verwerken. Zo wordt het niet saai en kunnen we gasten blijven uitdagen.”

Anita heeft sinds kort een nieuwe functie als coördinator educatie. Hierdoor geeft ze zelf minder les. “Als het druk is val ik af en toe nog in, maar voorlopig focus ik mij op mijn nieuwe baan!”

Ochtend- en avondprogramma

De verschillen in het ochtend- en avondprogramma zijn minimaal, maar de strekking blijft hetzelfde: fit worden en fit blijven! “De verschillen zitten vooral in het tempo en de muziekkeuze”, legt Anita uit. “De avondlessen hebben een wat hoger tempo. Dit komt omdat de leeftijd vaak wat lager ligt in de avonduren. De muziekkeuze en volume wordt hier ook op aangepast.”

Is het dan zo dat er leeftijdsrestricties zijn? “Nee, absoluut niet. Iedereen is zowel in de ochtend als avond welkom!”

Lees verder onder de foto >

Doe jij mee met het Aqua Vitaal programma? | Beeld: Sportbedrijf Deventer

Aqua Vitaal en Aqua Wellness Actief

Gasten die graag willen aquasporten kunnen kiezen tussen de Aqua Vitaal en Aqua Wellness Actief programma’s. Tijdens het Aqua Vitaal programma, dat je kunt volgen op maandag, dinsdag en woensdag, kun je deelnemen aan Aquajoggen en/of Aquarobics. “Het is een twee uur durend programma waarin je een volledige workout krijgt. Daarnaast is er na de les een koffiemomentje waar je met de andere gasten lekker kunt bijkletsen.”

Het Aqua Wellness Actief programma is voor de actievere sporter. Op maandag en donderdag kun je naast Aquajoggen en Aquarobics ook aan Aquagym, Aquabootcamp en Aquafloatfit doen. “De lat bij dit programma ligt wat hoger, maar is nog steeds op eigen tempo te doen”, licht Anita toe. “Het zal jouw conditie sowieso ontzettend goed doen”, besluit Anita.

Lees verder onder de foto >

Aquarobics houdt je fit | Beeld: Sportbedrijf Deventer

Koffie en thee wordt geserveerd na beide programma’s. Bij het avondprogramma is een bezoek aan het badhuis inbegrepen en bij het ochtendprogramma niet. Je kunt naast de work-out dus ook een rustmomentje pakken.

Goede voornemens

Ben jij verkocht en wil jij zo snel mogelijk beginnen aan een nieuwe en uitdagende work-out? Maak jouw voornemens dan waar bij Zwemparadijs De Scheg. De nieuwe programmering start op 9 januari 2023. Doe jij mee?

Sportbedrijf Deventer

5,0
(9)

Smeenkhof 12a, 7429 AX Deventer

Nu gesloten

Meer informatie

Sportbedrijf Deventer

5,0
(9)

Smeenkhof 12a, 7429 AX Deventer

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “En dat is 47: dit zijn de nieuwste nagelstudio’s van Deventer”

En dat is 47: dit zijn de nieuwste nagelstudio’s van Deventer

Nagelstudio Deventer
Ga naar “Nieuwe coupe? Bij deze kappers in Deventer kun je knippen zonder afspraak”

Nieuwe coupe? Bij deze kappers in Deventer kun je knippen zonder afspraak

Knippen zonder afspraak Deventer kapper
Ga naar “Kim, Jessica en Alida helpen je van je huidproblemen af: ‘Wij bieden alleen behandelingen aan die echt werken’”

Kim, Jessica en Alida helpen je van je huidproblemen af: ‘Wij bieden alleen behandelingen aan die echt werken’

Aangeboden door JMH De Huidkliniek

De huidtherapeuten van JMH De Huidkliniek in Deventer weten alles over huidveroudering

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

  • Kwantum
  • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Alle AH Kleintjes groentegemak van € 4,38 voor € 2,50”

Alle AH Kleintjes groentegemak van € 4,38 voor € 2,50

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 2 april 2023
Ga naar “Alle Kwekkeboom oven & airfryer snacks Diepvries van € 4,99 voor € 2,69”

Alle Kwekkeboom oven & airfryer snacks Diepvries van € 4,99 voor € 2,69

  • Albert Heijn
  • Geldig t/m 2 april 2023