Deventer

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Afslanken op een easy en slimme manier

Aangeboden door Easyslim.nu Deventer 3 januari 2019

Veel mensen willen afslanken, maar dat valt vaak niet mee in het drukke leven van alledag. Werk, thuis, kinderen, sport, hobby’s en sociale verplichtingen bepalen vaak ook wat we eten. Even een snelle hap of gemaksvoeding, goed eten en drinken schieten er dan vaak al snel bij in. Daarbij bieden veel afslankmethodes vaak maar een tijdelijke oplossing en houden het jojo-effect in stand. Dat het anders kan bewijzen de afslankstudio’s van Easyslim.nu.

Hoe werkt het?

Sinds juni 2018 is Leny du Burck actief in Deventer met een studio met nu tweede behandelkamers. Alle studio’s van Easyslim.nu werken met een geavanceerd apparaat dat werkt met ultrasound en elektrostimulatie. De ultrasound techniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel gaat en via het lymfestelsel het lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden, met elektrostimulatie, de spieren getraind. Dit gebeurt terwijl je ontspannen en comfortabel op een behandeltafel ligt. Een behandeling duurt ongeveer een uurtje en is geheel pijnloos en veilig.

Alternatief maagverkleining?

Tegenwoordig kiezen ook veel mensen die kilo’s kwijt willen raken voor een gastric bypass operatie, in de volksmond ook wel maagverkleining. Er zijn inmiddels meerdere operatieve methodes om dit te doen. Leny: ”Veel mensen weten niet dat deze operatie niet zonder risico is. En dat je altijd moet oppassen wat je eet. Na deze operatie kun je nooit meer zo eten als vroeger. De meeste mensen kampen na deze operatie bovendien met veel loshangend vel. Om dit te verwijderen is vervolgens ook weer een operatie nodig die je vaak zelf moet betalen, en hevige littekens achterlaat. Ons apparaat zorgt ervoor dat je snel in omvang kunt verminderen en dat bovendien je huid niet slap wordt, sterker nog, zelfs een slap geworden huid, wordt weer strakker.”

Benieuwd geworden naar Easyslim Deventer? Maak een afspraak voor een intake en proefbehandeling via de website.


Meer over Easyslim.nu Deventer ontdekken?

Easyslim.nu Deventer beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Keulenstraat 11A-F, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.