Afslanken dit jaar? Deze easy en slimme manier gaat je helpen

Aangeboden door Easyslim.nu Deventer 3 januari 2019

Je kent het vast: in 2019 ga ik écht meer sporten en gewicht verliezen. Maar hoe geweldig zou het zijn als sporten niet nodig is om die kerstkilo’s kwijt te raken? Het kan bij Easyslim.nu in Deventer waar je liggend afslankt en tegelijk spieren opbouwt. Huh? Ja, echt waar!

Hoe het werkt

Hoe werkt het dan? Nou, mensen die af willen slanken en spieren willen kweken, worden voor ongeveer 40 minuten per sessie op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld. De ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel je lichaam verlaat. Tegelijkertijd worden middels elektrostimulatie je spieren getraind die ook je vetten gaan ‘verbranden’. Je kunt met deze methode zo heel doelgericht specifieke lichaamsdelen aanpakken. En nog een voordeel: een streng dieet volgen is overbodig als je voor deze afslankmethode kiest.

easyslim
Foto | indebuurt Deventer

Easyslim.nu Deventer

In de ruimte van Easyslim.nu Deventer ontvangt Leny du Burck jou graag om je te helpen om jouw afslankdoel voor 2019 te bereiken. Speciaal voor de mensen met het goede voornemen om direct aan de slag te gaan, betaal je in januari maar 49 euro voor een proefbehandeling in plaats van 69 euro. En helemaal mooi: als je na de eerste behandeling niet vier centimeter kwijt bent, hoef je die proefbehandeling niet te betalen.

Maak een afspraak

Benieuwd? Neem contact op met Easyslim.nu Deventer om een intake en proefbehandeling te plannen.

Easyslim.nu Deventer beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 21:00

H.J.Ph. Fesevurstraat 9, Deventer

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.