Infoavonden over energiebesparing

Topper

Duurzaamheidscentrum Deventer

Duurzaamheidscentrum Deventer Peter
Foto: Duurzaamheidscentrum Deventer

  • -
  • -
 • Toevoegen aan agenda
 • Gratis

Veel mensen maken zich zorgen over de hoge energieprijzen, ze verwachten een hoge rekening. Ze willen wel energie besparen en hun huis verduurzamen, maar weten niet hoe, of waarmee ze moeten beginnen. Maar je kunt makkelijk geld besparen.

Daarover vertellen we graag tijdens de infoavonden over energiebesparing in het Duurzaamheidscentrum: alles over kleine en grote aanpassingen in je huis voor een lagere rekening. De eerste infoavonden zijn op donderdag 25 november en donderdag 9 december en bij grote belangstelling willen we meer van zulke infoavonden plannen. Het kost niets. Je moet je wel aanmelden, want er is beperkt ruimte.

Wat kan je verwachten van de infoavond?
Tijdens de infoavonden geven de energiecoaches van het Duurzaamheidscentrum uitleg om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Dat scheelt in je beurs, maar het geeft ook meer comfort. En het is uiteraard beter voor het milieu en het klimaat. Onderwerpen die voorbij komen zijn: isolatie, ventilatie, verlichting en verwarming. Veel kun je zelf doen, en niet alles hoeft veel geld te kosten. We spreken ook over financiering en wat de subsidiemogelijkheden zijn. En natuurlijk kunnen mensen vragen stellen.

Alvast één tip voor energiebesparing
De eerste tip is altijd: voorkom warmteverlies door tocht. Zoek naar tochtplekken en kieren, zoals bij de voordeur, raamkozijnen, de dakaansluiting of je houten vloer. Die kun je zelf eenvoudig dichten met kit, een nieuw latje of een tochtprofiel, allemaal te krijgen bij de bouwmarkt. Breng folie aan achter de verwarming, dat reflecteert de warmte die anders door de muur naar buiten gaat. Meer weten? Geef je hier of hieronder op en kom langs!

Agendapunten

Agendapunten in Deventer

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen Deventer”

Zeldzaam Mooi Markt Worpplantsoen Deventer

 • Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen
 • 17 juli 2022
zeldzaam-mooi-festival-deventer
Ga naar “Kelderfest”

Kelderfest

 • 26 februari 2022
Kelderfest
Ga naar “Gratis cursus ‘kennismaken met mindfulness’”

Gratis cursus ‘kennismaken met mindfulness’

 • Van 24 jan t/m 14 feb
Ga naar “Infoavond energiebesparing en woningisolatie Zandweerd”

Infoavond energiebesparing en woningisolatie Zandweerd

 • 24 januari 2022