Gratis cursus: ‘Leren leven in het moment’

Foto: Unsplash

Zou jij ook meer willen leven naar uw wens of verlangen? En meer willen leven in het moment? En wordt je soms tegengehouden door negatieve gedachten over bijvoorbeeld gebeurtenissen in het verleden? Of beren op de weg die je tegenhouden echt te leven naar wat voor jou belangrijke waarden in het leven zijn? Dan is de cursus “Leef” mogelijk iets voor jou.  De achtergrond is het gedachtegoed van de Acceptance and Commitment Therapie, de ACT benadering.

De cursus is bedoeld voor mensen in alle leeftijden vanaf 18 jaar, die meer volgens hun wens en hun verlangen willen leven. Die willen investeren in zichzelf. 

De cursus wordt georganiseerd door Impluz en start op maandag 29 maart om 14.00 uur en bestaat uit 4 bijeenkomsten. Tussendoor krijg je oefeningen mee om thuis mee aan de gang te gaan. De cursus is online (indien de coronamaatregelen het toelaten is het mogelijk dat de cursus op een locatie in Deventer wordt gegeven).

Deze cursus gaat over de bereidheid om te leven met dat wat er is, hoe om te gaan en leren verdragen van negatieve gedachten en gevoelens, leven in overeenstemming met je waarden in de belangrijkste levensterreinen van je leven. We maken gebruik van Mindfulness oefeningen.

Aanmelden voor de gratis cursus kan via www.impluz.nl/cursussen. Je kunt hier ook meer informatie vinden. U kunt ook mailen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen via 0570-604900.